Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ULPIUS
    őstag

Fúúú.....Locked Gaten kb 35 percig lövöldöztünk egy csávóval rocketeereket meg horneteket, ő is a trials pontjait próbálta turbózni mint én. A srác tele volt wolfpackkal + végtelennek tűnő EQUALIZER lőszer, sztem kb vagy 4-5 rocketeert szedett le azokkal, én inkább a hornetekre mentem, ahhoz volt gearem.
    Erre az utolsó 3 percben jött egy faszi és miközben mi az égre figyelve lövöldöztünk elrakott minket secc perc alatt egy mark IV-es venatorral (legalább nem free kites volt! :D )
    Nekem kb 40 sikeres menet és sok idő után most volt újra ilyen undorító találkozás. Bénák voltunk amúgy mi is nyilván, reagálni se tudtunk, ez a része nem annyira érdekes, de most komolyan egy 35 percig békés meccsben ki a tököm számít még ilyenre?
    A patkány neve kb ez volt: Labubucharliekirk :(((
    Szerintem ez mindent elárul az értelmi szinvonaláról.
    Nálam nem volt semmi különös, IV-es toro + IV-es renegade full kék kiegekkel meg nyilván amit közben szedtem rocketeer unitok stb semmi extra, de a másik srácot azért sajnáltam, bár remélem elhasználta már addigra az összes wolfpackot és a patkánynak nem jutott belőle. :C
    Na de ezután jönnek az ilyen pucér stellás körök, végre beadta a survivor BP-t :Y Minden okkal történik :DD

Új hozzászólás Aktív témák