- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Microsoft Rewards
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Kiadtak most egy kérdőívet, elég hosszú de szerintem van értelme, embark accounton belül lehet kitölteni. Én is éreztem már többször, hogy repetitív nyilván vagy nem éri meg ez meg az stb. de közben ellenpélda is van bőven ami miatt én még élvezem.
Lesznek változások a játékban előbb utóbb, biztos sokan vannak úgy mint te. Tudják a fejlesztők is nagyjából ennyi idő után, hogy mik a gyengeségek, min kell változtatni a játékmenetben.
Pl itt van ez az egész expedition dolog, sokat veséztük már,de a legtöbb esetben azt okozta, hogy mindenki csak lootolni jár be (sokszor free kittel vagy pucéran mert amúgy gear fear lenne), hogy tömje a stage-eket a következő resetre. Senki nem kockáztat, nem használja igazán a komolyabb cuccokat, meg amúgy is újra elveszik majd minden a wipe-al. A jutalom ami érte jár szerintem nem volt átgondolva kellően első körben. Ezeket meg is írtam nekik.
Amúgy a jelenség amit leírsz az főleg azokat érinti akik nem a pvp vonalat nyomják. (ahogy én sem pl) Az, hogy csak lootolgatsz meg pve küldiket, kihívásokat csinálod az előbb utóbb ehhez vezet sajnos jelenleg. Ha nagyon unod el kell kezdni pvp-zni szerintem.Ahogy korábban írtam egyszer, én neki álltam pár napja az első expedition-nek, pár nap alatt feltöltöttem majdnem az egészet (mivel ugye nem reseteltem nem volt nehéz), és még most is van 36 nap arra, hogy kiderüljön változtatnak e dolgokon vagy sem, vagy megunom stb ha úgy érzem, hogy érdemes akkor majd rányomok, be lesz készítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RazoR