Új hozzászólás Aktív témák

• ULPIUS

őstag

válasz HAGYMAFA #3619 üzenetére

Kiadtak most egy kérdőívet, elég hosszú de szerintem van értelme, embark accounton belül lehet kitölteni. Én is éreztem már többször, hogy repetitív nyilván vagy nem éri meg ez meg az stb. de közben ellenpélda is van bőven ami miatt én még élvezem.
    Lesznek változások a játékban előbb utóbb, biztos sokan vannak úgy mint te. Tudják a fejlesztők is nagyjából ennyi idő után, hogy mik a gyengeségek, min kell változtatni a játékmenetben.
    Pl itt van ez az egész expedition dolog, sokat veséztük már,de a legtöbb esetben azt okozta, hogy mindenki csak lootolni jár be (sokszor free kittel vagy pucéran mert amúgy gear fear lenne), hogy tömje a stage-eket a következő resetre. Senki nem kockáztat, nem használja igazán a komolyabb cuccokat, meg amúgy is újra elveszik majd minden a wipe-al. A jutalom ami érte jár szerintem nem volt átgondolva kellően első körben. Ezeket meg is írtam nekik.
    Amúgy a jelenség amit leírsz az főleg azokat érinti akik nem a pvp vonalat nyomják. (ahogy én sem pl) Az, hogy csak lootolgatsz meg pve küldiket, kihívásokat csinálod az előbb utóbb ehhez vezet sajnos jelenleg. Ha nagyon unod el kell kezdni pvp-zni szerintem.

Ahogy korábban írtam egyszer, én neki álltam pár napja az első expedition-nek, pár nap alatt feltöltöttem majdnem az egészet (mivel ugye nem reseteltem nem volt nehéz), és még most is van 36 nap arra, hogy kiderüljön változtatnak e dolgokon vagy sem, vagy megunom stb ha úgy érzem, hogy érdemes akkor majd rányomok, be lesz készítve.

Új hozzászólás Aktív témák