Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pandras83

őstag

10-ből 9 alkalommal kijövök a kis lootocskámmal de az az egy, amikor rám lőnek vagy seperc alatt leraknak lesből, az mindig nagyon megvisel. Van egy rövid Tarkov karrierem, eskü ott nem viselt meg ennyire ha lelőttek. Tegnap Spaceport Trench Towernél felettem kapta el a Rocketeer a raidert, szóltam neki hogy másszon le és felrakom. Lemászott, defibeltem, röhögtünk egy jót, adott hálából egy sárga kieget és ment mindenki a dolgára. Ehhez képest pár perc múlva már a liftben állok 3 randommal, majdnem záródik az ajtó és valami szellemi hajléktalan Ferroval lövöldöz ránk ahogy szalad be közénk(!) és még valahogy be is szaltózott. Nem a szokásos liftben sebzés, hanem kintről, valamiféle céllal :D Az egyetlen magyarázat az ilyenekre, hogy túl sokat feltételezünk az átlag játékosról. Szerintem meglepődnénk ha kiderülne, hogy hány 12 éves ül a haverjával a még egyáltalán nem neki való Arc Raiders előtt és azzal szórakoznak vihogva hogy mindenkire lőnek.

Vajon milyen hatással lenne a playerbase-re, ha pontos adatokat és számokat kapnánk az Embarktól erre a bizonyos agresszió alapú besorolásra? Ha ismernénk a pontos feltételeket a be, - és átsoroláshoz, alapvetően változnának meg a lobbyk?

Új hozzászólás Aktív témák