Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- MIUI / HyperOS topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
10-ből 9 alkalommal kijövök a kis lootocskámmal de az az egy, amikor rám lőnek vagy seperc alatt leraknak lesből, az mindig nagyon megvisel. Van egy rövid Tarkov karrierem, eskü ott nem viselt meg ennyire ha lelőttek. Tegnap Spaceport Trench Towernél felettem kapta el a Rocketeer a raidert, szóltam neki hogy másszon le és felrakom. Lemászott, defibeltem, röhögtünk egy jót, adott hálából egy sárga kieget és ment mindenki a dolgára. Ehhez képest pár perc múlva már a liftben állok 3 randommal, majdnem záródik az ajtó és valami szellemi hajléktalan Ferroval lövöldöz ránk ahogy szalad be közénk(!) és még valahogy be is szaltózott. Nem a szokásos liftben sebzés, hanem kintről, valamiféle céllal
Az egyetlen magyarázat az ilyenekre, hogy túl sokat feltételezünk az átlag játékosról. Szerintem meglepődnénk ha kiderülne, hogy hány 12 éves ül a haverjával a még egyáltalán nem neki való Arc Raiders előtt és azzal szórakoznak vihogva hogy mindenkire lőnek.Vajon milyen hatással lenne a playerbase-re, ha pontos adatokat és számokat kapnánk az Embarktól erre a bizonyos agresszió alapú besorolásra? Ha ismernénk a pontos feltételeket a be, - és átsoroláshoz, alapvetően változnának meg a lobbyk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Le Mans Ultimate
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az egyetlen magyarázat az ilyenekre, hogy túl sokat feltételezünk az átlag játékosról. Szerintem meglepődnénk ha kiderülne, hogy hány 12 éves ül a haverjával a még egyáltalán nem neki való Arc Raiders előtt és azzal szórakoznak vihogva hogy mindenkire lőnek.
RazoR