- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Köszi! Én se tudom, hogy csinálom, mert kézzel nekem is nehéz
Lehet az ing miatt, mert eléggé előre van csúszva a kezemen. Ha meg beteszem az ing alá, akkor nagyon feszül. Azt se értem, hogy az órára mindek egyátalán képernyő fotó?[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Sziasztok, a képernyőfotót ki lehet kapcsolni valahogy? Napi 5-10 képet csonál gondolom, ahogy véletlen megnyomódik a két gomb egyszerre Watch Ultra 2. Köszi
-
h1mpi
félisten
válasz BigBlackDog #2726 üzenetére
Nem szoktak kötekedni, nekik se jó, ha átveszed, majd visszaküldöd.
-
h1mpi
félisten
Ha esetleg van valakinek 16 vagy 16P és UW2 az nézze meg kérem, hogy ha elindítja a watch alkalmazást a telefonon, akkor neki is mindig kiiírja ezt? Most már új SW verzió van az órán és a telefonon is, de ez nem javul meg. Működni működik csak idegesítő, hogy minek írja ki...amúgy ha mégsem-et nyomok akkor is van kapcsolat...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Én csak feltételezem, hogy összetörik… amúgy meg a casco is fizet az autóra, akkor is, ha szándékosan mész a fának. Ilyen a biztosítás, hidd el még így sem kell sajnálni az Applet. Amúgy lehet itthon is kötni a MM-ban és akár a Telekomnál is.
Sőt még a szemüvegemre is, ahol el is mondják, hogy ha “véletlen” összetörne cserélik azonnal…[ Szerkesztve ]
-
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Sziasztok! Nemrég vettem egy új Ultra2-est, és ugyanazt a hibát produkálja, mint előtte az S6, hogy miközben Spotify-t hallgatok nem tudom a korona tekerésével a hangerőt állítani. Néha működik, de nem látok logikát benne, ötlet esetleg? Köszi
-
h1mpi
félisten
Sziasztok! Ha az Egyesült Arab Emírségekben veszek egy Apple Watch Series 9-t, akkor lehet belőle hátrányom? Régió zár vagy bármi? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest