Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
szabonagyur #3220 üzenetére
És neked is megjavult? Nekem reggel 7-kor 53%-on volt, most 49-en van, szerintem ez rendben lett
-
h1mpi
félisten
Sziasztok,
Egy kb. fél éves Watch Ultra 2-m van és eddig úgy merült kb., hogy 75%-45%-15%, tehát 3 nap alatt merült le. Most kb. 60%-20% vagy annyi se 2 nap alatt. Az akku 100%-os, hol keressem a hibát? Minden ugyanaz, semmit nem változtattam telepítettem az órán.
-
h1mpi
félisten
Sziasztok, a képernyőfotót ki lehet kapcsolni valahogy? Napi 5-10 képet csonál gondolom, ahogy véletlen megnyomódik a két gomb egyszerre
Watch Ultra 2. Köszi
-
h1mpi
félisten
válasz
BigBlackDog #2726 üzenetére
Nem szoktak kötekedni, nekik se jó, ha átveszed, majd visszaküldöd.
-
h1mpi
félisten
Ha esetleg van valakinek 16 vagy 16P és UW2 az nézze meg kérem, hogy ha elindítja a watch alkalmazást a telefonon, akkor neki is mindig kiiírja ezt? Most már új SW verzió van az órán és a telefonon is, de ez nem javul meg. Működni működik csak idegesítő, hogy minek írja ki...amúgy ha mégsem-et nyomok akkor is van kapcsolat...
-
h1mpi
félisten
Én csak feltételezem, hogy összetörik… amúgy meg a casco is fizet az autóra, akkor is, ha szándékosan mész a fának. Ilyen a biztosítás, hidd el még így sem kell sajnálni az Applet. Amúgy lehet itthon is kötni a MM-ban és akár a Telekomnál is.
Sőt még a szemüvegemre is, ahol el is mondják, hogy ha “véletlen” összetörne cserélik azonnal… -
h1mpi
félisten
Sziasztok! Nemrég vettem egy új Ultra2-est, és ugyanazt a hibát produkálja, mint előtte az S6, hogy miközben Spotify-t hallgatok nem tudom a korona tekerésével a hangerőt állítani. Néha működik, de nem látok logikát benne, ötlet esetleg? Köszi
-
h1mpi
félisten
Sziasztok! Ha az Egyesült Arab Emírségekben veszek egy Apple Watch Series 9-t, akkor lehet belőle hátrányom? Régió zár vagy bármi? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Filmvilág
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest