- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorcsi006
csendes tag
Tudnál még ajánlani olyan programot ami multitouch-ossá teszi a telóm. mert találtam egy-kettőt de mind iphone 4s-re van :S nagyon köszi!!!!!
-
dorcsi006
csendes tag
Szia!
nagyon szépen köszönöm!!! el sem hiszed, mennyire örülök annak amit írtál!Igen -igen én is tapasztalom, h egyre kevesebbet írja ki, de ez nem is zavar, csak az a fránya fő gomb
szerencsére van olyan ismerős aki a szereléshez is ért, akkor vele kicseréltetem!
Nagyon köszönöm mégegyszer, remélem beválik! -
dorcsi006
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! A minap töltöttem a Iphone 3G S-met a konyhában, és került rá pár víz csepp, a gond az az, hogy a töltő részéhez is. azóta ezt írja ki: Ez a kiegészítő nincs ehhez az Iphone készülékhez optimalizálva , A mobil interferencia által okozott zajt, és a mobil térerő csökkenését tapasztalhatja!
Szóval valószínű zárlatos lett.-mivel saját gyári töltőjével töltöttem! A fura ebben az, hogy első nap kb fél percenként írta ki ezt a szöveget, és elment a telefonon minden hang, tehát a lakat hang- sms- hívás. aztán hazaértem feltettem tölteni és onnantól egyre "jobban" lett - és most ott tart, hogy csak akkor írja ki ezt a szöveget ha épp használom ,viszont a középső gomb behaltrendesen szól minden hang, kijelzője is teljesen jó, de a középső Fő gomb nem. hiába nyomkodom nem érzékeli, és elég gáz mert csak azzal lehet kilépni a főmenübe. Szerintetek meg tudják javítani? Csak a gomb a rossz, vagy az egész? Ötleteket légyszi! köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magisk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged