- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena
Apple Music
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Eddig Deezert használtam, de elkezdtem párhuzamosan AM-ot is. Nekem hangzásban jobban tetszik az AM-így itt is elkezdtem Playlisteket gyártani magamnak.
Hangzás azért jó mert Deezer mp3 után itt AAC codec Apple Digital Master forrásból
Jobban tetszik akkor már jobb minőségű? Az mp3 ez meg AAC ezért jobb?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az AAC jobb tömörítési forma de a 320-as mp3 is bőven jó, az emberek többsége egy rendesen elvégtett vaktesztben tuti, hogy össze vissza tippelgetne.
Akik kevesen eltalálnák az mp3-at többségben nem a minőség alapján szúrják ki, hanem az mp3 tömörítési hibáit ismerik és azt keresik arra figyelnek.
A lényeg a bitperfect pl android vagy windows alatt.
Erre van vindows alatt pl a Roon, Audirvāna android alatt pedig a USB Audio Player.
Ezek sajnos a tárolt zenei anyagon kívül csak a Tidal-t és a Qobuz-t támogatják.Szóval mac alatt valószínű, hogy bitperfect megvan, de win vagy android alatt már közel sem biztos és ha nincs meg akkor hiába az AAC...
A nagy felbontású zenei anyagokkal is felesleges dobálózni mert ha megvizsgálják akkor nem biztos hogy jobb egy CD minőségnél.
A Tidal fanok is oda voltak a master anyagért jobbnak is hallották és közben derülnek ki dolgok. Külföldi tesztek erre már hamarabb rámutattak... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)