- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
hernor02
tag
Sziasztok!
HDD-t csereltem egy 2009-es White gepbe. A gondom vele az, hogy csak 10.5.8 OS X-et tudtam ra tenni, az ujabb rendszerek telepitoivel valo probalkozasnal el sem indult. Ezzel a rendszerrel az a gondom, hogy nem tudok ra telepiteni Chrome es Firefoxot sem, mert regi es nem tamogatjak oket.
Lehet-e erre a gepre frissebb rendszert tenni es hogyan?
Adatai: Core 2 Duo 2.13GHz processzor, 4GB DDR2 memoria, 500GB HDD.
Nem jegelek olyannak, akivel még nem üzleteltem, mostanában elég sűrűn "elolvadt" a jég...
-
hernor02
tag
Üdv!
Macbookba kellene HDD-t cserélnem. A kérdésem az, hogyan tudok telepíteni rá rendszert?
Nem jegelek olyannak, akivel még nem üzleteltem, mostanában elég sűrűn "elolvadt" a jég...
-
hernor02
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Vettem egy MacBook White-ot, amibe, ha módosítani akarok rendszer beállításokat, akkor kéri az előző felhasználó jelszavát.
Mivel ezt nem adja meg a volt gazdája, arra lennék kíváncsi, hogyan tudnám létrehozni a saját felhasználó fiókomat?
Esetleg telepítsem újra? Ha igen, hogyan fogjak neki?Nem foglalkoztam még Mac-es rendszerű gépekkel, de nyitott vagyok rá.
Köszönöm
-
hernor02
tag
Sziasztok!
Van egy 2012-es MacBook Pro-m, Retina kijelzős. 1.5 hónapig állt a fiókban, elővettem és nem akar bekapcsolni. Bekapcsoló gomb nyomására nem reagál. Van ezeknek széria hibájuk? Esetleg járt már így köztetek valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Myth: Wukong
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 2024 M3 15.3" 256gb
- Üzletből, garanciával, Macbook Air Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD Space gray
- MacBook Pro 14" M3 Pro - 12C CPU / 18C GPU / 1TB SSD / 18GB RAM / Német bill. - ELADO VAGY CSERE!!
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4021
- Apple MacBook Pro 14" 16GB 512GB Apple M1 Pro processzor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest