- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
Boss81 #101925 üzenetére
Ja, apple watch kimaradt, az is van
Kulon van a ceges gep es a sajat, csak felmerult bent is a napokban, hogy majd esetleg macre valtsunk a menedzseri gepeknel. Egyebkent lehet csak mi vagyunk szerencsesek, de szoftveres problemaink nem igazan vannak a windowsnal sem, inkabb a kivancsisag motival mindenkit -
rbalint88
addikt
válasz
Boss81 #101918 üzenetére
Iphone, ipad, apple tv, airpodsok vannak mar nalunk is. Pont azert gondolkoztam el a macen, mert ezek jol mukodnek es pont azert lettek ezek, mert csalodtunk mas rendszerekben, mas gyartokban. Otthoni felhasznalasnal nem is lenne limitacio, de cegesnek meg nem lenne teljeserteku, mert a ket szep szemunkert nem fogja lefejeszteni a szoftverceg a rendszeret macre, ha mindenki mas windowst hasznal…
-
rbalint88
addikt
Hmm, pedig azt hittem mar az M1 procin is van ra megoldas. Egy ismerosom vett M1 airt es elvileg tud rajta valahogy windowst hasznalni (Talan parallelsben
).
De azert ahogy itt olvasgatok, a macOS se egy hibatlan rendszer, lehet csak hozzaszoktam a win hulyesegeihez, de egyelore ez nem biztos, hogy meger ekkora befektetest -
rbalint88
addikt
Sziasztok! Erosen gondolkodom rajta, hogy az itthoni notimat lecserelem egy macbook airre. Gyakorlatilag csak bongeszesre, youtubeozasra hasznalnam, gondolom erre az alap M1-es konfig is boven eleg. A windowsrol valtas egyik oka a kivancsisag, a masik pedig a varhatoan sokkal jobb akkuido. Nagyon ritkan szoktam meg hasznalni a fast stone image viewert kotegelt fotofeldolgozasra, erre mi a legjobb alternativa (csak alap dolgok, expokorrekcio, feheregyensuly, szoval nem photoshop/lightroom szintu belepiszkalas
)?
Illetve ha itthoni adatkozpontot akar az ember, akkor meg lehet-e osztani egy windowsos pc kulso meghajtojat halozaton vagy csak kulon NAS jatszik? Ha utobbi, abbol van-e valami specifikus, ami jo machez vagy nincs ilyen extra kitetel? Koszonom!
Bonusz kerdes: lehet, hogy a cegnel is kiprobaljuk majd a macet, viszont ott a vallalatiranyitasi rendszer windows only. Jol sejtem, hogy ahhoz, hogy windowst (is) futtassunk, 16gb ram javasolt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest