- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Képeknek, zenéknek iCloud-ot (50GB 0,99€ teljesen jó), dokumentumoknak Dropboxot (itt meg összekukáztam 21 GB-ot, szintén elég) használok. Doksikat nem merem az iCloud-ra bízni, abban sokkal jobb a Dropbox, ráadásul több platformon is meg van osztva, így barátibb. Csak ne lenne ilyen húzós az ára, ha bővíteném szeretném a csapatnak...
-
joey04
titán
Korábban egy médialejátszóval voltam így, hiába kérdezgettem, dts hangról meg egyebekről, sem a bolt sem a fórumon itt a szakik nem tudtak a kérdéseimre egyértelműen válaszolni, ezért rendeltem egyet, hazavittem végigpróbáltam mindent és vissza is vittem, mert pár formátum akadt, pár hangformátumot meg nem játszott le. Vissza is fizették igaz akkor még más szabályok voltak, 8 napod volt elállni és 30 napja volt a boltnak fizetni, ki is használták, a 29. napon kaotam vissza az árát.
-
mazsidrazsé
csendes tag
Az Apple is visszautalja a pénzt, ha visszaküldöd.
-
Ragnar95
félisten
Amennyiben jön új Air, csökkenni fog rögtön hivatalosan a kifutó modellek ára, hogy kiszórják a megmaradt készleteket, tehát gyorsabb is lesz a hivatalos árcsökkenés, mint a használt piaci.
Viszont ha nem jön új Air, akkor valószínűleg változatlan marad a hivatalos ár és a használt se biztos, hogy változni fog jelentősen.
Én a helyedben vagy vennék most egy új Airt, mert elég olcsó épp és nem foglalkoznék vele utána, hogy mi jelenik meg, örülnék, hogy jó áron van egy jó gépem vagy vennék használtan egy pár éves gépet jó áron és akkor vagy megtartom, ha nem jön semmi jó újdonság vagy olcsón ki tudok szállni belőle, ha mégis váltanék az új szériára. -
Az Air 8GB RAM-mal nagyon jó masina, szerintem szeretni fogod. Ha csak hordozható eszközre lenne szükségem, most azt vennék.
A retinás MacBook Pro azért kell csak, mert munkaállomásként, dokkolva használom a cégnél és jól jön a kraft, no meg a Thunderbolt csatlakozó. ez utóbbi rettentő jó dolog...
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ha esetleg van iOS-t futtató eszközöd, akkor a MacTracker alkalmazás hasznos infókat tud nyújtani, hogy mikor és milyen modellek jelentek meg ill. mik az éppen aktuális modellek. (Mac-re is van, de jelenleg az nem hiszem, hogy sokat segítene rajtad.
)
-
TBMC
addikt
1. ha nem szükséges a számla ugyan azt tudom mondani mint a Chereiose kollegának, PHn nézz szét van sok megbízható eladó aki új Apple cuccokat nagyon nyomott áron tud hozni
2. inkább másabb, az airdrop pl egy katasztrófa szvsz.
3. természetesen, MAC os partíció formázása után érdemes folyamatos használatra eszközölni őket
4. bekapcsolt állapotban természetesen, kikapcsolt állapotban csak akkor ha veszel dokkolót amely külső árramforrás segítségével áramot tud biztosítani a készüléknek (kivéve, ha folyamatosan csak sleepelteted a macbookot, vagy imac et, akkor természetesen mindig tölt) - ehhez megjegyzés: MACeket általában senki nem kapcsolja ki, csak sleepelteti, a macbookom (13 rmbpro) sose kapcsolom ki, kb havonta 1-2x, mindig csak sleepel, viszont a 27 5k imacet napi rendszerességgel kilövöm, a külső eszközök miatt, folyamatosan világítanak a kis ledeg és idegesít éjjel - -
Az az akciós elég jó ár, simán megveheted.
Az Airdrop nem egy csoda, hol működik, hol nem. Egyébként nem nagyon kell, iCloud szinkronizálás mindenre jó szinte. Ha egyik sem megfelelő, Dropbox. Az tuti.
Vagy használsz exFAT formázást, vagy Paragont, esetleg Tuxerát. Összefoglalóban linkeltem...
Lehet tölteni. Gyári kábellel rányomod és kész...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest