- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eszleny
aktív tag
válasz
mazsidrazsé #79308 üzenetére
Köszönöm, elmentem.
-
Head88
addikt
válasz
mazsidrazsé #79277 üzenetére
Nyugodtan cserélheted egy ilyen vezetékre. Nem lesz gond.
-
válasz
mazsidrazsé #73304 üzenetére
Idő kérdése, de ha nem megy, jelentkezz ki és vissza. Hagyd töltőn WiFi kapcsolatra csatlakozva úgy, hogy ne aludjon el és kész.
-
Head88
addikt
válasz
mazsidrazsé #72272 üzenetére
Azt javaslom egyszerre csak 1 reklámblokkolót használj. Ha több fut párhuzamosan, csak összeakadnak.
Az ablak amiről szó van nem reklám hanem a "nem vagyok robot" ellenőrzés.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
mazsidrazsé #71660 üzenetére
uBlock Origin talán kíméletesebb, a hufiltert kapcsold be a beállításaiban ha magyar oldalakat is nézel.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
mazsidrazsé #70834 üzenetére
Eddig mintha nekem is, de most nem. Viszont lehet almáéknál van valami, mert az icloud.com be sem jön. Másnál sem?
-
Head88
addikt
válasz
mazsidrazsé #70825 üzenetére
Természetesen. Attól, hogy nincs hardveres HEVC gyorsítás támogatva a gépeden, még proci erőből megoldja.
-
tboldi
nagyúr
válasz
mazsidrazsé #70404 üzenetére
BetterTouchTool.
-
Matada2.3
veterán
válasz
mazsidrazsé #67217 üzenetére
Na ez vicces.. 4GB mellett még megértem, hogy ezt írja a safari, de hogy 16 mellett..
-
Head88
addikt
válasz
mazsidrazsé #67217 üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés. Nekem is állandóan ezt írja. 15" 2012mid 16GB ram.
-
toth_janika
őstag
válasz
mazsidrazsé #67190 üzenetére
Mármint gép újraindítás vagy program újraindítás?
-
WaterWave
veterán
válasz
mazsidrazsé #65912 üzenetére
4k 60fps-el lesz gond... de nem a gépen kell lejátszani hanem egy média lejátszóval akár nasra rakod, és onnan médialejátszó és 4k tv...
Most nézegettem a gopro ára jól lement.. ennek örülök... -
r4z
nagyúr
válasz
mazsidrazsé #65905 üzenetére
Ha HEVC a formatum, akkor az az oka. 2016-os vagy ujabb gep kell a lejatszasahoz.
-
30z.Samu
titán
válasz
mazsidrazsé #64893 üzenetére
Akkor kitartó voltál.
-
mazsidrazsé
csendes tag
válasz
mazsidrazsé #64892 üzenetére
4x újraindítottam és megjavult.
-
Head88
addikt
válasz
mazsidrazsé #60568 üzenetére
A garancia és a szavatosság külön dolog. A garancia=jótállás 1év amit a gyártó vállal. A +1év az a szavatosság amit az eladó bolt köteles vállalni az EU-ban. (csak magánszemélyeknek)
-
Head88
addikt
válasz
mazsidrazsé #60566 üzenetére
Igen oda kell vinni ahol vetted. A szavatosságot már az eladó üzletnek kell vállalnia.
-
Head88
addikt
válasz
mazsidrazsé #60564 üzenetére
Pontosan. (ha ott vetted a gépet)
A púpos akku nem vicc. Jobb esetben idővel lefeszíti a gép alját, rosszabb esetben kigyulladhat az akku.
-
Head88
addikt
válasz
mazsidrazsé #60561 üzenetére
Nem kell applecare az 1+1évhez. Eu-ban 1év jótállás +1év szavatosság jár.
"A kötelezett (az eladó) a hibás teljesítésért felelősséggel tartozik, ezt hívjuk kellékszavatosságnak vagy szavatosságnak. Tehát amennyiben a megvásárolt termék hibás vagy a hiba a használat során később jelentkezik, akkor az EU valamennyi tagállamára vonatkozó egységes szabályozás, az 1999/44/EK irányelv alapján fogyasztó a fogyasztási cikk átadásától számított két éven belül élhet szavatossági jogaival. Magyarországon a szavatossággal kapcsolatos szabályozás a Polgári Törvénykönyvben található."
-
Head88
addikt
válasz
mazsidrazsé #60556 üzenetére
Nincs ilyenre visszahívás sajnos. Az akku azért van, hogy használják. Viszont a púposodás az rendellenes (és veszélyes is) ha van még gari rá akkor vidd szervizbe. Ha dobozos újként vásároltad hivatalos helyről (az EU-ban) akkor 1+1év a gari. (persze csak ha magánszemélyként vetted.)
-
válasz
mazsidrazsé #60556 üzenetére
Emiatt használom gyakran akkuról is. Kevés a kéthavi merítés. Szerintem legjobb ha vegyesen megy akkuról és tápról is.
Pont emiatt akarok asztalit, mert tök feleslegesen gyilkolom az akkut, de az istennek sem akarják kiadni azt a nyavalyás 4-magos minit.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
mazsidrazsé #58871 üzenetére
Nálam is hasonló volt. Amióta újraraktam az egészet,full törlés, azóta jó.
-
Head88
addikt
válasz
mazsidrazsé #58879 üzenetére
A tp-link üzenet nem neked szólt.
Az SMC reset nem töröl rendszert. [link] A legfelső találatot ajánlom figyelmedbe olvasásra.
-
Head88
addikt
válasz
Próbálj SMC resetet csinálni.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Nekem otthoni routernél vannak ilyen gondok 2015 Air és 2016 Pro-val. TP-Link TL-WR842N/ND v1, OpenWRT firmware van rajta.
Eddig az a legjobb megoldás, hogy USB-Ethernet átalakító (vagy Thunderbolt-Ethernet vagy egy Thunderbolt dokkoló, amin ethernet is van)
-
r4z
nagyúr
válasz
mazsidrazsé #58128 üzenetére
Ha csak es kizarolag egyetlen appot akarsz veluk vezerelni, akkor a BetterTouchTool a baratod. Itt egy leiras hozza.
-
Black Dragon
addikt
válasz
mazsidrazsé #58128 üzenetére
Ezt én is észrevettem, de szerintem erre nincs megoldás, legalábbis a billentyűzet beállítások között nincs erre utaló nyom.
-
TheMarci
addikt
válasz
mazsidrazsé #53403 üzenetére
Engem nem dob át, ha inkognitó módban nézed, akkor is átirányít?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
mazsidrazsé #52093 üzenetére
Preferences / Viewing, és ott View conversations alatt a legalsó? Csak tippelek, én Spark-ot használok levelezésre (amit csak ajánlani tudok).
-
r4z
nagyúr
válasz
mazsidrazsé #51585 üzenetére
AppCleaner, de nem utolag takarit, hanem az app eltavolitasakor.
-
r4z
nagyúr
válasz
mazsidrazsé #49038 üzenetére
Biztonsagi feature itt is es Linuxon is, hogy nem mutat csillagokat, de a bevitelt erzekeli. Ird be a jelszavad, el fogja fogadni.
-
válasz
mazsidrazsé #49038 üzenetére
A belépési jelszót pötyögd be és Enter. A beírásról nem lesz visszajelzés, de ha jól írod, elfogadja majd...
-
TommyNagz
senior tag
válasz
mazsidrazsé #49036 üzenetére
Legyen jelszavad. Ures jelszo nem jo sudonal. Amugy meg nincs vizualis visszajelzes nincsenek csillagocskak. ez teljesen normalis. Welcome to bash.
-
dorika87
őstag
válasz
mazsidrazsé #48075 üzenetére
Úgy tudtam ez csak vendéglátóhelyekre igaz, esetleg kisebb boltokra, de nem hiszem, hogy az Apple-nél még rátennék a pénztárnál az általad említett adót. Persze javítsatok ki ha tévedek. Valakinek van már new york-i Apple vásárlás tapasztalatai?
-
r4z
nagyúr
válasz
mazsidrazsé #47749 üzenetére
Azt hiszem, megtalaltam a megoldast. Azert is csodalkoztam ezen, mert nekem eredeti Arduinoval tokeletesen mukodik a Sierra, de ezek szerint neked egy masolatod van.
-
r4z
nagyúr
válasz
mazsidrazsé #47747 üzenetére
Van esetleg olyan USB hubod, ami a tapot kulso forrasbol kapja, es csak adatkapcsolata van a geppel? Akkor esetleg le lehetne szukiteni a problemat az adatkapcsolatra vagy a tapra.
-
r4z
nagyúr
válasz
mazsidrazsé #47745 üzenetére
Azt irtad, hogy hubbal is ugyanez van, de akkor felreertettem.
Az Arduino appot nem frissitetted a kozelmultban, amiatt nem fagyhat ki? Nem implementaltal valami olyan funkciot az Arduinon azota, ami bekavarhat? Ha az USB jo, akkor valami a board kornyezetevel nem stimmel.
Ha belenezel a console-ba, talan segit.
-
r4z
nagyúr
válasz
mazsidrazsé #47743 üzenetére
Valoszinuleg rossz az USB portja a gepnek. A masik oldali is ezt csinalja?
-
válasz
mazsidrazsé #44247 üzenetére
Nem vitatom, hogy valami béna módon tákolták össze, de a fizetés akkor is kritikus. Lassan tényleg a Chrome az egyetlen böngető. Firefox rajongó voltam, de egyre bénább az is.
Na mindegy, legközelebb másikban nézem.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
mazsidrazsé #44247 üzenetére
Chrome-mal
Bocs -
EczkE
veterán
válasz
mazsidrazsé #44240 üzenetére
Meg az is lehet.
-
biker
nagyúr
válasz
mazsidrazsé #43954 üzenetére
jobb alt + V
windows -
válasz
mazsidrazsé #43574 üzenetére
-
madle
őstag
válasz
mazsidrazsé #41184 üzenetére
Nálam is jelentkezett, kategóriák között nem lehet váltani, és keresést szűrni az oldalukon Safariból. Viszont az oldalak között lehet görgőzni. Chrome-ban szintén tökéletes volt.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Itt teljesen jó.
-
kiszi07
senior tag
válasz
Nálam működik, töröld ki az előzményeket.
-
válasz
mazsidrazsé #40703 üzenetére
Excelben is megesik az ilyen. Simán elcsúsznak a cellák... Szerintem valami megjelenítő hiba, amit sajnos az alkalmazás eltárol. Próbálj újat létrehozni és áttenni az adatokat, adott cellákat. Úgy jónak kell lennie.
-
Ulenspiegel
tag
válasz
mazsidrazsé #38137 üzenetére
Ezt ezzel tudod megoldani.
-
válasz
mazsidrazsé #38029 üzenetére
Húzd bele, vagy az oldalsávban lejjebb megjelenik a Fotók lehetőség, ott tallózhatod az összes képet a Fotókönyvtáradból.
-
válasz
mazsidrazsé #38000 üzenetére
Ha támogatja az alkalmazás, akkor menni fog. Mivel szeretnéd szerkeszteni?
-
válasz
mazsidrazsé #37948 üzenetére
Alkalmazásablakok közti váltás magyar billentyűzeten: ⌥⌘ű
-
rjg
őstag
válasz
Az alkalmazáson belüli nyitott ablakok között a ctrl + cmd + í kombinációval tudsz váltani, de egyedi kombót is be tudsz állítani a Rendszerbeállítások - Billentyűzet - Billentyűparancsok alatt.
-
r4z
nagyúr
válasz
ctrl+lefelé nyíl. Az összes négyujjas gesztust a ctrl+nyilak segítségével eléred.
-
Ragnar95
félisten
válasz
mazsidrazsé #37946 üzenetére
Alapból nem ajánlott OSX-en az asztal használata, appokat sokkal gyorsabb Spotlightból indítani és fájlokat is fölösleges ott tárolni.
Rendszerbeállítások>Billentyűzet>Szöveg>Automatikus javítás alatt találod a helyesírás ellenőrzőt, de magyar nyelvűt külön kell telepíteni. -
válasz
mazsidrazsé #37768 üzenetére
Szívesen!
Elég jó cucc, hamar hozzá lehet szokni...
:-) -
válasz
mazsidrazsé #37739 üzenetére
Nem teljesen ezt tudja, inkább mást és sokkal többet: PopClip
Összefoglalóban linkeltem, nagyon hasznos, rendszeresen használom. -
CharlieDrop
veterán
válasz
mazsidrazsé #37689 üzenetére
emlékeim szerint sehogy
címkékkel tudod megjelölni a képeket, hogy melyik hova tartozik
-
mazsidrazsé
csendes tag
válasz
mazsidrazsé #37379 üzenetére
Közben a mcbookstore lett a befutó. A héten elvileg meg is kapom.
Itt nem is kell előreutalni (mondjuk az utalással sincs különösebb gondom) -
vasi89
őstag
válasz
mazsidrazsé #37379 üzenetére
Igen csak ne istyle. Mindig hivatkoznak h azért drágák mert máshol számla nélküli adócsalt gépek vannak. Mi visszaigényeltük a macbookstore számlával az áfá-t, semmi csalás nincs benne. Viszont mostanság nem volt olcsóbb sokkal mint mondjuk MM úgyhogy ha nem akarsz előre utalni nézd meg ott is.
-
vasi89
őstag
válasz
mazsidrazsé #37365 üzenetére
Én macbookstore-tól vásároltam a gépemet. Ráadásul akkor még csak CTO modellként volt 8 gigás 13as retina 128as ssd-vel így azt rendeltem de azon a héten jött ki a már újabb gép ami alapból 128as mellé 8gb volt természetesen drágábban de én a másik árán kaptam és mivel amúgy is olcsóbb volt a gép mint máshol így jól jártam. Viszont nekik előre kell utalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kompakt vízhűtés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Windows 10
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- HP EliteBook 840 G5 512gb SSD. I5 Proci 87%akksi
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest