- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
nekem most egy Sabbat E12 van, egész kellemes a hangzásvilága, nincs vele komoly bajom, szerintem amennyibe kerül, annyit megér. viszont miután már a notebook, a tablet és a telefon is csutkás lett itthon, megnőtt az igényem arra, hogy pl tudjon a headset roamingolni közöttük, mert a Sabbatot állandóan leválasztani és csatlakoztatni eléggé macerás. szóval most barátkozok az APP árcédulájával, az aktív zajszűrés is nagyon jó lenne, azzal meg nem nagyon van olcsóbb megoldás. elvileg működik amúgy droiddal is, vannak hozzá 3rd party appok, szóval lehet használni, de pl update-elni nem tud almás eszköz nélkül, ami neked nem olyan nagy gond, mert van olyanod és megoldja magának.
-
lmno
őstag
Nincsen olcsóbb alternatívája. Ami olcsóbb, az valamiben gyengébb is lesz (zajszűrés, hangminőség, kialakítás, iPhone-nal való együttműködés stb.).
Mondjuk Androidos telefonhoz nem hiszem hogy ajánlott, szerintem ott nem fog működni minden funkciója ugyanúgy, mint az Apple eszközök alatt.
Lehet csak az egyiket használni. -
fogtunder
nagyúr
attól függ, mire van szükséged abból, amit a pro tud. aktív zajszűrést nem sok TWS headset tud, az eszközök közötti passowert is csak az Apple és a Beats cuccok tudják. ha ezek kellenek, akkor egyértelmű választás. a hasonló kategóriás Sony drágább, a Sennheiser Momentum is hasonló árban van.
-
Syl
nagyúr
Ne aggódj, az Apple sem tudja eldönteni mit csináljon a piros x.
Van amikor csak a programablakot zárja be, de maga a program tovább fut (pl. Safari, Naptár, Térkép stb.), és van amikor teljesen bezárta az appot (pl. Fotók, Kontaktok, Lemezkezelő stb.)
Ezért célszerű rászokni a cmd+q kombinációra. (Én még itteni ötlet alapján a BetterTouchTool-ban rámapp-eltem a piros x-re jobb egérgombbal/trackpad kétujjas klikkel a cmd+q) -
r4z
nagyúr
M1 elott az F5-F6 allitotta, igy tudod visszaallitani. Elso dolgom volt megcsinalni kb.
-
Bazsee71
őstag
Nekem egy Win-specifikus épületenergetikai szoftverem van. CrossOverben sikerült elindítani, de a hardverkulcsot nem sikerült beizzítani sehogy sem. Szerencsére a fejlesztő tudta aktiválni a programomat az adott notebookra, így neten hitelesít.
A hardverkulcsomhoz a Sentinel programja kell, az nekem nem jött össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest