- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eszleny
aktív tag
válasz
TriX2010 #108702 üzenetére
Hogyan próbálsz belépni a router oldalára? www.router.asus.com segítségével? Esetleg megpróbálhatod beírni az 192.168.1.1 vagy 192.168.0.1 címeket. Ezek a router oldalára kellene vezessenek.
Én az App Store-ból telepíthető Asus Router appot használom (ios verzió). Azzal megy a Wake on Lan is. -
szecska24
tag
válasz
TriX2010 #108702 üzenetére
Nekem a bankolásnál volt hasonló problémám, át is tértem edge-re (
), de aztán megoldottam. Abból amit írsz arra következtetek, hogy nem jelennek meg a felugró ablakok, ezért az admin felület nem látszik.
Így tudod megoldani: [link]
(Venturában áttették a preferences/security alól a websites alá, ha valaki esetleg szintén nem találja...) -
törölt tag
válasz
TriX2010 #98914 üzenetére
Ha akad maradék egy-egy program után
~/Library/Containers
~/Library/Application Support
~/Library/Preferencehelyeken, akkor manuálisan törölhető a szemét
vagy kényelmesebb megoldás egy jól ismert program használata: AppCleaner
inkább a program ajánlott, manuális törölgetés csak akkor ha tudod mit és honnan törölsz
-
Bazsee71
őstag
válasz
TriX2010 #94427 üzenetére
Arra esetleg tudtok megoldást, hogy ha külső monitort is használok, akkor ha megnyitok egy alkalmazást, vagy ha alkalmazáson belül feljön egy ablak, azt ne random dobálja fel, hanem azon a kijelzőn jelenjen meg, amelyiken megnyitottam, illetve a program fut? Egyelőre nem jöttem rá, hogy milyen logika szerint teszi ki egyszer a MacBookra, egyszer pedig a külső kijelzőre.
Illetve lehet valahogy alkalmazásnak prioritást adni az erőforrás tekintetében M1-en? Egy programot használok, ami grafikusan 4-5 paramétert logol és görbét rajzol, plusz kettőt derivál és rajzol, illetve időnként egy-egy parancsot rögzítek benne. Jelenleg a 4K-s kijelzőn nagyon döcög, a korábbi 8 éves alap Core i3 procis PC-n WQHD felbontás mellett gyorsabbnak érződik. Ha kiadok egy parancsot, érezhetően később veszi a lapot. Eddig a mac is a WQHD-t hajtotta, úgy sem volt gyorsabb a régi i3-nál, de még nem volt zavaró.
-
-
hszilard666
veterán
válasz
TriX2010 #82542 üzenetére
Szia!
2015 ig bővíthetőek a gépek, de én nem vennék már 5-8 éves airt, eljárt felettük az idő. Wifi kártyát nem lehet cserélni bennük, szóval az a lehetőség is off.
Félve írom le a topikban, de mit szólnál egy Thinkpad+linux kombóhoz? A thinkpadeket lehet upgradelni mint a szél, és a linux elvileg stabil már általános felhasználásra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest