-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hardline #124581 üzenetére
Jó persze ilyen extra igények mint két külső monitor, úgy mindjárt más, attól függ ki mire használja a gépet. Azt kell előbb tisztázni.
Ha csak kell egy gép helyzet, akkor szerintem az M3 Air is jó vétel, itt van most a polcokon, karácsonyi akciók akár és bár csak egy külső monitor, de az lehet nagy. Hétköznapi használatban nem nagyon fog szorozni, hogy várni és az M4 majd kicsit gyorsabb lesz. És a forint rizikó. Apróságoknál lehet kamera marad ugyanaz, lehet az újabb "center stage" benne lesz, bár én erre se vennék mérget, de pl. ha már apróságok az M4 Pro se kapott most Wifi 7-et, "csak" 6E szóval nehéz előre látni milyen apróságokban lesz jobb az M4 Air.
Ha kell a két külső monitor, akkor nyilván várj az újra.
Amúgy most megint jól kijött, itt a tech fórumokon mi buborékban élünk ilyen extra igényekkel és "kicsit jobb ez+az", a valós piacon az Air vásárlók többsége az életben nem köt rá egy külső monitort se, nemhogy kettőt.
Meg én mindig úgy képzelem, aki két monitor még, az valamit melózik a gépen és nem csak egy külön youtube, facebook ablak miatt kell a plusz terület, ha melós gép akkor miért nem Pro...Vagyis persze értem, Air áron akarunk Pro tulajdonságokat.
-
törölt tag
válasz
hardline #124577 üzenetére
20-30% extra kakaó kell? Mert nem tudom elképzelni a processzoron kívül még mi lényeges változás lenne. A forintról viszont nagyon is el tudom képzelni még a mostani szarnál is szarabb lesz...
(januárban már az elítélt bohóc lesz az USA elnöke, ha megcsinálja a vámos hülyeségét, az szívás az EU-nak is, Mo. a német gazdaságtól függ, közben O1D aktuális elmebajai miatt EU támogatás huzavona is rángatja az árfolyamot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest