- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
klima9
csendes tag
Az új gép fontos lenne a számla miatt, amit el tudnék a munkahelyemen számoltatni. Az 540e-es Pron gondolkodtam, de nem tudom, hogy ki tudnám-e használni teljes mértékben. Lehet, hogy tényleg megbarátkozom a kissebb képernyővel, és marad a monitoros megoldás. Köszönöm a válaszod!
-
audi100td
nagyúr
Bill vilagitas fontos lenne nekem is, ezt nem tudtam, akkor marad az MBP. Milyen ar realis erte egyenkent, ha mondjuk van ra legalabb 6 ho gari, szep allapot, stb?
"Volt T- szériás Thinkpadem, de szerintem az Apple billetyűzetek simán verik. Meg minden mást is."
Ez jol hangzik, mondjuk ezzel szemben vannak meg ketelyeim, de majd kiderül.
Glossy kijelzötöl tartok meg, de lattam, hogy linkelt valaki matt foliat amit fel lehet ragasztani, bar nem hiszem, hogy ez a megoladas van olyan jo mint egy valodi matt kijelzö.
Valamire oda kell figyelni vasarlasnal? Van olyan tartos egy MBP, mint mondjuk egy ThinkPad?
Nyugdíjas: A ThinkPad-eken van allitolag az egyik legjobb fajta bill, az MBP meg teljesen mas kialakitasu (ez persze nem jelenti azt, hogy automatikusan rossz(abb)), csak azon aggodom, hogy esetleg aldozatul esett a hasznalatosag a dizajnnal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest