- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz gzbotii #91361 üzenetére
Én az ugyanilyen gépemet lendületből frissítettem abban a percben ahogy kijött (pontosabban másnap mert az elsőt visszavonták rögtön). Semmit nem tudtam a téglázásról, szerencsém volt. Csak jó tapasztalatom van big surról, 2 negatívuma van, egyik hogy lassabban bootol be, másik meg hogy jobban merül mint a Kata.
Head88
Ez a kis tévedés "néhány" alaplapba bele fog kerülni nekik, meg pár anyázásba a felhasználók részéről ha közben a ezt azt eltörnek csere közben a szervizesek.[ Szerkesztve ]
-
Head88
addikt
válasz gzbotii #91361 üzenetére
Nincs javítva. Mivel az apple sem tudja pontosan, (állításuk szerint) hogy mitől van.
Egy megoldásuk van jelenleg...alaplapcsere.Itt igazából azzal szúrták el, hogy támogatást adtak még a régi 2013-2015 gépeknek.
Logikusan annyit kellett volna tenniük, (ami sokaknál biztos kiverte volna a biztosítékot)
hogy csak usb-c gépekre hozzák ki az új os-t.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ bontatlan Apple MacBook Air 15" 16/256 M3 Silver ! Magyar ! 1ÉV APPLE GaranciA
- MacBook Pro 14" M3 Pro - 12C CPU / 18C GPU / 1TB SSD / 18GB RAM / Német bill. - ELADO VAGY CSERE!!
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia
- MacBook Air M2 Megkímélt 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 85%/Magyar Bill./p4011/
- Apple MacBook Air 13" Retina A2179 2020 Space Grey (EMC 3302) i3 - 8GB - 256GB - 314 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest