- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
markknight #121128 üzenetére
Amennyire elszaporodtak az APR üzletek, igazi Apple bolt nem mostanában lesz Budapesten.
-
moleculez
veterán
válasz
markknight #121128 üzenetére
De tényleg, nehogy már én érezzem magam megtisztelve hogy náluk vásárolok
Itt Angliában a szolgáltatók ilyenek: kérek egy melóra (legyen az ablakos, autoszerelő akármi) 4-5 nek írok nem az árösszehasonlítás miatt, hanem hogy egyáltalán válaszoljanak. -
Sefter
veterán
válasz
markknight #121125 üzenetére
Fél igazság…ha már vásárlás előtt le se sz@rnak, kioktatnak, mit várhatsz ha náluk a pénzed…
Szerencsére elég nagy a kínálat, hogy megválogassuk kitől vásároljunk.. -
válasz
markknight #121013 üzenetére
Oké, drága (relatív). Ellenben megoldja a HDR lejátszással kapcsolatos fentebb tárgyalt nehézségeket nem
-
válasz
markknight #121006 üzenetére
Az Infuse nem működik itt is korrektül
-
madgie
titán
válasz
markknight #120983 üzenetére
Az IINA is kényesebb a HDR-re, ez az Elmedia nálam mindenféle kölcsönzött mkv-t kitűnően lekezel.
-
moleculez
veterán
válasz
markknight #120983 üzenetére
Ahha, évek óta nem használtam, akkor valamivel összekevertem
-
moleculez
veterán
válasz
markknight #120981 üzenetére
Erre tökéletes az IINA vagy a VLC is, de végülis mindegy. Jut eszembe használt mostanában valaki VLC-t, állítólag ott is van vmi előfizus model.
-
Pano
addikt
válasz
markknight #120978 üzenetére
Ha jól nézem az elmedia ingyenes ha nem az apple store-ból töltöd le hanem közvetlen tőlük
-
madgie
titán
válasz
markknight #120975 üzenetére
Hirtelen nem tudom, a Macbook HDR kijelzőjén mit csinál mondjuk egy DoVi anyaggal, de az asztali, SDR kijelzőmön minden, akár "lilazöld" Dolby Video filmmel szépen elboldogul az Elmedia Player. Én már rég nyugdíjaztam az IINA-t, ezt használom helyette.
-
csabiks
senior tag
válasz
markknight #120975 üzenetére
fizetős, de ez a legjobb. (infuse)
-
kapicsabi
tag
válasz
markknight #120965 üzenetére
Tudom, hogy mindenben jobb a Pro, de nekem a plusz portokra nincs szükségem és a Pro 800-ról indul, még az Air 550 vagy 570 (16/256). Elmegyek megnézem őket még egyszer élőben, de valahogy most az Air felé hajlok inkább.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
markknight #120827 üzenetére
Ez is olyan sokaknál, mint a nemrég emlegetett géptakarítás.....
-
SharpSA
veterán
válasz
markknight #120823 üzenetére
Nem. Egyrészt minden fájl megy a megfelelő mappába, másrészt a mappák meg sosem az asztalon vannak nálam, mert az asztal egyébként is csak részben látszik, egy fájlkezelőből nyitok meg mindent. Na meg én OneDrive-ba-ból dolgozok.
Nekem.kb ugyanilyen kérdés az, hogy sokan minden ablakot teljes képernyőn használnak akkor is, ha egyik vagy mindkét oldalon nagy üresség van. Azaz simán elférne egymás melletti 2, de akár 3 ablak is, de akkor is minden ablak egymás mögött teljes képernyőn van. -
Raymond
titán
válasz
Windows-on nem erdekel, a gep/OS koratol fuggoen van az asztalon ikon, a Mac-eken ures.
-
csabiks
senior tag
válasz
3 widgeten kívül semmi más
-
Pano
addikt
válasz
Én is ilyen vagyok. Mindig is szerettem a letisztult asztalt.
Csak max olyat raktam ki ami eszeveszett módon kellett és onnan gyorsabban elértem, de ez akkor is csak ideiglenes volt. -
moleculez
veterán
válasz
Attól függ, ha olyan időszak van hogy épp dolgozom valamin, akkor mappák shortcutjait kirakom, screenshotok (szigoruan stackelve) az egyszerűség miatt, de programokból csak a dockba rakok.
Békeidőben shemmit, sőt azt se -
Pano
addikt
válasz
markknight #120801 üzenetére
Nekem pont az volt a megerősítés, hogy még sokáig elég lesz a 8GB, hogy az M3 base is azzal jött.
Kötve hinném, hogy az Apple kiadna 7 év támogatásra egy olyan készülék modellt újonnan, ami 2-3 év után már elkezdene nyöszörögni.
Persze helyén kell kezelni, hogy az alap verzió kinek mire kell. Professzionális munkára már most se feltétlen elég. -
Ear001
addikt
válasz
markknight #120801 üzenetére
Vagy tizenöt éve ez a téma, hogy az alap memóriával szerelt gép 1-2-3 év múlva nem lesz elég.
-
Pano
addikt
válasz
markknight #120798 üzenetére
Hát igen. Szerintem is a 14 a pont optimális, bár a 15 is egész hordozhatónak sikerült összehozni.
Én nagyon sajnáltam, hogy csak a kijelző miatt ennyire felárazta az Apple. Terveztem anno, hogy veszek egyet. Beleférne a büdzsébe, de áh.. -
nbwpv9
csendes tag
válasz
markknight #120787 üzenetére
Ventillátoros gépnél pasztázás, venti takarítás pl.
Itt nincs venti az világos, de azt nem tudom, hogy van-e valami hőelvezető, amit meg kell kínálni néha napján pasztával vagy ilyesmire gondoltam. -
bollokcs80
Korrektor
válasz
markknight #120703 üzenetére
-
peugeotmate
addikt
válasz
markknight #120703 üzenetére
Vagy egy nejlonzacskóban tartod mindig. Amúgy szerintem funky az arany, én már az asztró szürke macbookot látva is mindig elálmosodom, már az ezüst is egy megváltás ahhoz képest...
-
válasz
markknight #120683 üzenetére
Igen, ezért is vannak a Gold-ok készleten beragadva, következésképp olcsón, és ezért jó a magamfajtának, aki nem ad 60+ezret ki azért, hogy más színű legyen, inkább lesz.ja a színt
Így szép a világ.
-
moleculez
veterán
válasz
markknight #120679 üzenetére
Kövezettek meg nekem tetszik
-
csabiks
senior tag
válasz
markknight #120658 üzenetére
nekem előtte is is mac gépem volt, de az még nem tudta ezt a spatial audiot. aki nem hallja, nem próbálja az el se tudja képzelni
De mondok mást: apple music közbe, ha a zene támogatja a dolby atmost, az szintén olyan pazar élmény, mintha koncerten lennél...
-
csabiks
senior tag
válasz
markknight #120654 üzenetére
14-es ről tudok nyilatkozni, hát nincs párja az biztos. 5.1-es filmet néztem, voltak jelenetek, ahol teljes mértékben olyan volt, mintha mögöttem szólalt meg volna a hangszóró... hihetetlen...
-
ricogsm
őstag
válasz
markknight #120614 üzenetére
Jó lett. De úgyis el fogom felejteni.
-
Raymond
titán
válasz
markknight #120630 üzenetére
Ennek nagyon jo arnak kene lenni, persze ha annyiert vagy kevesebbert adja mint egy M3-as 8GB/256GB 15" Air-t akkor talan nem olyan rossz uzlet
Marmint a ket gepet es arukat osszehasonlitva, annyi penzt en meg mindig nem adnek 1600EUR-t egy 8GB-os gepert 2024-ben. Talan a piacon meg talalhato M2-es 15" 1300-ert, de en ezeket meg mindig a 899EUR-os 13" M1 arahoz hasonlitom
-
Pano
addikt
válasz
markknight #120623 üzenetére
Air-t igen, pro-t nem érdemes 8GB-osan venni. Pontosabban nincs értelme.
-
Raymond
titán
válasz
markknight #120623 üzenetére
Gondolom oka van hogy a Pro-t veszi valaki es akkor 8GB-t valsztani szamomra ertelmezhetetlen.
-
ricogsm
őstag
válasz
markknight #120583 üzenetére
Nekem csak a CMD+- működik.
CMD+ó-ra nem csinál semmit. -
nbwpv9
csendes tag
válasz
markknight #120574 üzenetére
Teljesen logikus amit írsz. Igazából ki kellene próbálnom egy 100hz-es monitort. (Ami amúgy nem tűnik sokkal többnek a 60-nál, főleg a 144 és 175+ hoz képest)
Egyébként, van annak bármi realitása, hogy egy 4k monitoron is szebb a görgetés pl, mert több a pixel amin át tud suhanni a képrenyőn? Nem lesz már etől is lágyabb a mogás? -
Raymond
titán
válasz
markknight #120557 üzenetére
A "belepve maradok" opcio amit a PH! kinal bejelentkezeskor nem mukodik nalad?
-
csabiks
senior tag
válasz
szerintem, ha kikapcsolod a touch id-t akkor az icloud jelszavad kéri helyette
ez amolyan security feature, ha más ül a géped elé, ne tudjon belépni jogosulatlanul.
Válts böngészőt, firefox biztos nem fogja kérni...
-
SharpSA
veterán
válasz
Elvileg a képen alulról a 2. lesz az. Én is kikapcsoltam. Jelszót nálam nem kért ilyenkor. Bár én az Edge-t használom.
-
SharpSA
veterán
válasz
markknight #120555 üzenetére
Ha jól emlékszem a TID beállításai alatt van erre lehetőség, ahogy iPhone-on is.
Ezt találtam:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- OpenWRT topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest