Hirdetés
- És milyen illatú legyen a készülék?
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam írok nektek, mert abszolút semmi rálátásom sincs a Mac-re...
Szóval, vásárolni szeretnék egy laptopot, ami megfelel a mai előírásoknak.
Első sorban filmek vágása, szerkesztése, fotók szerkesztésére kell a gép, de fontos szempont a játék is.A barátom Apple fanatikus, és természetesen bármit kérdezek tőle, mindig ugyanaz van, vegyek MAC-et, a többivel ne foglalkozzam. Elmentem megnézni tüzetesebben a gépeket, ami természetesen ennyi év normál PC használat után eléggé fura volt számomra. Amit nem tudom hogy szoknék meg, az a billentyűzet, mert ugye eddig minden klaviatúrámon teljes értékű billentyűzet volt. A másik, hogy nem nagyon van amelyik rendelkezik DVD olvasó, íróval, ez is meglepett.
Persze azzal tisztában vagyok, hogy össze sem lehet hasonlítani az OSX-et semmi máshoz, mert más dimenzió. A barátom nagyon a Mac Mini-t erőlteti nekem, mert hogy a minden csatlakozó rajta van ami kellhet, nagyjából mobilis is, és erős kis gép...
Ez igaz is, csak mondjuk ha magammal viszem valahová, ahol nincs tv, vagy monitor, billentyűzet, stb.. akkor annyi meg egy bambi.Ő azt mondja, feltehetem a windows-t is pluszban, hogy a rengeteg program, játék ami felhalmozódott az évek során, ne vesszen kárba...
De az meg milyen már, nem?
Szóval ti mit írnátok, és kérem mellőzni a lenéző beszólásokat...
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13A2251 EMC3348 27% 13.3" Retina IPS i5-1038NG7 Iris Plus 16GB 500GB ujjolv gar
- HP Zbook 17 G3 - Nagy 17.3" kijelzővel - CORE I7-6700HQ
- Dell Latitude 5521 - 11. generáciiós - 15.6" - CORE I5 11400H
- ThinkPad T15p Gen3 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX 3050 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN Macbook Air 15 M3 8/256 Ezüst 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest