Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- iPhone topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ddaydome
üzenetére
Kóstoltam én olyannyira, hogy a feleségemnek S24-e van. (ő kérte) Persze papíron meg nyers specifikációban vannak sokkal jobb telefonok de amikor a napi használat kell és mellé van egy mac-ed akkor ott eldőlt. No meg az, hogy 2009 óta iPhone-t használok pár év kivételével.
-
válasz
ddaydome
üzenetére
Én az utóbbi években végig kóstoltam a kínálatot rendesen, kivéve az echte kínai cuccokat és mindegyiknek van előnye és hátránya is a másikkal szemben. Rendszer szintű integrációban eszközök között másik gyártó a közelébe nincs annak amit az Apple már elért.

Viszont van amelyik nyitottabb, van amelyiknek olyan belső eszköze van ami más gyártónak szintén nincs stb stb.
Minden évben ez megy az iPhone tesztek alatt. Borzasztó unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- Samsung Galaxy S25 FE 8GB/256GB Jetblack
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi