- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
Speedy007 #1854 üzenetére
Én úgy tudom, régen nekem Samsung-os ember mondta, hogy ha egy gyártó kifogy a kijelzőpanelból, akkor simán szerez a konkurenciától, így elvileg lehet LG panel, ami valójában Samsung és fordítva, ugye a kiszolgálás nem állhat le, ha van megrendelés. Persze mindkét gyártó csak olyan panelt adhat, ami az Apple elvárásainak megfelel, amit gondolom előtte rögzítenek és akármilyen panelt nem lehet berakni. Mondjuk néha a Reddit-et olvasva azért átcsúszik pár olyan panel, aminek nem kellene ebben az árkategóriában és tényleg az LG-re több panasz van, bár például az enyémmel pont semmi gond. Ettől függetlenül azért 500-600 ezerért el lehetne várni egy stabil minőséget, de már lassan minden szerencse kérdése...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Motoros topic
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- Építő/felújító topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged