- Google Pixel topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
Speedy007 #1854 üzenetére
Én úgy tudom, régen nekem Samsung-os ember mondta, hogy ha egy gyártó kifogy a kijelzőpanelból, akkor simán szerez a konkurenciától, így elvileg lehet LG panel, ami valójában Samsung és fordítva, ugye a kiszolgálás nem állhat le, ha van megrendelés. Persze mindkét gyártó csak olyan panelt adhat, ami az Apple elvárásainak megfelel, amit gondolom előtte rögzítenek és akármilyen panelt nem lehet berakni. Mondjuk néha a Reddit-et olvasva azért átcsúszik pár olyan panel, aminek nem kellene ebben az árkategóriában és tényleg az LG-re több panasz van, bár például az enyémmel pont semmi gond. Ettől függetlenül azért 500-600 ezerért el lehetne várni egy stabil minőséget, de már lassan minden szerencse kérdése...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Projektor topic
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Trollok komolyan
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged