- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Ennyiért most szerintem se jó vétel. Extra RAM-on és a majd valimikor európába és magyarországra érkező Apple Intelligencen kívül nem ad többet, mint egy iPhone 12,13,14,15.
Az USB verziója engem személy szerint nem érdekel, s megértem, hogy akarják szegmentálni a Pro és Alap változatot, de legalább az USB 3.0 sebességet engedélyezhették volna. Ez az USB 2.0 már így presztízs szinten gáz.
-
hapakj
őstag
Most tényleg reálisabb döntés a pro, de ez azért is van, mert iPhone 16 most jelent meg és nyilván még nem esett az ára.
Pro modell mellett nekem csak a ProMotion 120Hz-es kijelző szól. De ha 17-be tényleg beleteszik, akkor ez az előnye is elveszik.
Természetesen meg fogom nézni a Pro felhozatal árait váltás esetén. De számomra döntő, hogy még tudjak újatt venni, tehát legyen forgalomban. iPhone 11 Pro és iPhone 12 között is gondolkodtam, de ott egyértelműen iPhone 12 jött ki győztesen, számomra azért, mert újabb modell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- Háztartási gépek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest