- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 8300 mAh, maradhat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt_16
tag
válasz
Speeedfire #4949 üzenetére
Esetleg szerdán megtudom nézni h 16 pron van-e 30 fps lock ha addig esetleg valaki nem nézné meg
-
Zsolt_16
tag
válasz
Speeedfire #4947 üzenetére
Megnéztem backmagicben nincs framedrop 1-1 perces vidiket vettem fel (hevc és proress apple logban 60 fps-el) szépen rögzít nincs gond
Amit észrevettem h h264-ben max 30 frame-el tudsz rögzíteni én csak hobbiból forgatok így nekem megfelel a hevc is így részemről megvan az új app
Ha gondolod írj beállításokat és rögzítek neked 1-1 perces videókat és átküldöm szívesen google drive vagy hasonló felületen -
Zsolt_16
tag
válasz
Speeedfire #4945 üzenetére
i16 pro alatt is framedrop van az a érdekes de redditen keresve amúgy többeknél rossz nem csak nálam 7p gimbal szintén
Finalcutnak is van appja én egy időben azt használtam de a backmagic jó tipp futok egy tesztet és beszámolok róla -
Zsolt_16
tag
válasz
Speeedfire #4943 üzenetére
15 pro 256 alatt nekem a dji mimo app rendszeresen dropolja a frame-et nem jöttem rá hogy mitől van de igen idegesítő tud lenni ha 1-1 jelentetet újra kell venni... gyári app nem dropol egyáltalán backmagic appot még nem néztem nekem a dji appja kellene mert a gimbalom is dji
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest