Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
13PM-ről akkor lehet érdemes a váltás, használnád az AOD-t, tetszik a DI, Akció gomb és, ha a kamera valamennyire érint bár ezt részletezted, hogy annyira sokat nem fejlődött azóta pedig nekem (képek alapján, még nincs meg a telefon) igen is jóval jobbat látok. A 13 széria szerintem egy visszalépés volt kamera terén és ez sokkal életszerűbb képeket lő. Akksi időben elvileg hozza azt amit a 13PM tudott ami a csúcs volt. Szó szerint kezedben a döntés, időtállóság szempontjából pedig megint csak jobb.
Volt S23U-m talán az egyetlen olyan készülék droidok terén a Fold szérián kívül amire azt tudom mondani, hogy nagyon bejött. Sima candybar, de februártól az új Foldig jobban bejött, mint a 14 Pro azért is váltottam rá. Most ez a 15 PM pack viszont nagyon tetszik és, ha az új Ultrra exynosos lesz akkor a Fold6-ig 99%, hogy marad. Saját vélemény, szubjektív is, de én így gondolom pedig elég sokat próbáltam az utóbbi időben. Nagyon tetszett az Androidon a sokkal-sokkal jobb testre szabhatóság, de miután egyszer megtörtént azután nem foglalkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi