- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
az, hogy talpán tölthető az egér, még ive design agymenése volt, de nem az a baj vele, hanem a Magic Mosue egy förtelem. a taccs sávos macbook teljesen jó volt, nekem sem volt a kedvencm a touch bar, de mint termék jó volt. i4-et használtam 2 évig, nem dobta el a jelet, és ahogy több teszt is lehozta, fel volt fújva a dolog. sárguló ips meg sok évig nagyon sok márka nagyon sok termékében gond volt. füles passz, nekem elszabott fülem, semmi nem marad meg benne, ezért fejhallgatót használok. szóval ja, a top 5-be a magic mouse ügyében egyetértünk, de nem azért mert idiótán néz ki azalatt a rövid idő alatt ameddig töltöd.
-
joey04
titán
legszarabb ajánlat kb. amit az apple valaha kihozott. de top 5-ben tuti benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged