Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• István971

tag

természetesen a cikk írója megint nem tudja miről beszél a xiaomi pad 6s pro nem az ipadet koppintja hanem az alsó dokk ikont.
    ez az egyetlen hasonlóság, ezen felül a sima xiaomi pad 6 pro is szarrá veri az iPad használhatatlan rendszerét.
    konkrétan akár négy méretezett ablakot is lehet használni rajta...
    az apple megint eljutott oda hogy a legerősebb hardver mellé a legrosszabb szoftvert adja...
    már több mint 3 éve számtalan jelzést küldtem az apple nak hogy a gyári file kezelő alkalmazása arra is használhatatlan hogy egy könyvtár tartalmának a méretét ki írja...
    nincs más választásod venni kell más gyártó által írt programot, sok ezer forintért.
    szóval csak a szokásos...
    egyébként már régóta megfogadtam, hogy soha többet iPad és ezt annyira jól tudom is tartani, hihetetlen....

ha alternatíva kell akkor bátran állíthatom, hogy a Samsung Galaxy Tab s8 vagy akár s9.ultra is sokkal használhatóbb mint ez a rendszer ha olcsóbb androidos rendszer akarsz akkor xiaomi pad 6s pro vagy ami a legolcsóbb de az is nagyon jó mondjuk a honor tab 9 ezek mind kiváló eszközök remek operációs rendszerrel.

apple tablet, soha többet.
    ja és telefont sem..
    mindez köszönhető a nem jó operációs rendszernek, zárt és rugalmatlan...

Új hozzászólás Aktív témák