Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzy94
tag
Mert jelenleg úgy látom bőven ki tudná váltani nálam a MacBook-ot, sőt az iOS miatt kicsit jobban ki is tudnám használni, a mostanit nem magamnak vásároltam
De a vékonysága miatt se biztosítás, se tok nélkül nem merném venni (már az M1-esek is szépen hajladoztak) és újra kiadni 900K-t most nem feltétlen szeretnékSzerk: Igen, az ide Air-t kb felesleges volt bemutatni, főleg annyiért.
-
Zozzy94
tag
Szerintem zseniális cucc, június 7-én vásároltam, szintén a Magic Keyboard-dal + Pencil Pro-val, ja és mivel már túl vékony ezért biztosítás nélkül nem is mertem volna már megvenni, de abszolút nem bántam meg.
A Keyboard-nál van bőven előrelépés, a tapipad bőven jó méretű. Kijelzőben nem számítottam ennyire jóra, na meg üzemidőben...az M1-hez képest ott is masszívan előrébb léptek. Melegedés sokkal szolidabb, sebesség különbség érződik.
Egyelőre - nekem - jobb választásnak tűnik mint a MacBook, bátran merem ajánlaniBárcsak 2-t is tudnék vásárolni....de ez Magyarország
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest