- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaja
senior tag
Másfél év iPad, és fél év iPhone használata után( előtte 15 év droid) azt mondom: van amiben a droid sokkal emberibb, de összességében nekem az alma jobban bejött. Pár hülyeségen kívül számomra élhetőbb a cupertinoi ökoszisztéma, azt kell mondjam, nem bántam meg a váltást😉
-
basaja
senior tag
válasz
hegedus001 #189 üzenetére
Bazi nagy lesz az....oké, hogy erősebb, de olyan lesz a 6000-en, mint majom a köszörűkövön😁
-
basaja
senior tag
válasz
hegedus001 #179 üzenetére
Ja, és tessék beszerezni egy Godox TTL 350-es vakut, megoldódnak a gondok.😁Nem egy nagy tétel és sokszor tud jól jönni...
-
basaja
senior tag
válasz
hegedus001 #179 üzenetére
Tudtam,hogy "ismerjük" egymást😁
Egy másik platformon, beszélgettünk már, "vasas" csoportban😉
Amúgy persze,frankó lehúzás,hogy nincs lifetime lehetőség... -
basaja
senior tag
válasz
hegedus001 #162 üzenetére
Igen, sajnos az AI zajszűrés jó lenne, de így legalább muszáj már a gépben okosnak lenni a képet illetően🙂
Gondolkodtam az erősebb verziókon, de hobbi fotósként ennél többet végül mégsem akartam rá költeni. Egy darabig el leszek ezzel is szerintem🙂 -
basaja
senior tag
Üdv urak. Én a 4 éves, 9. generációs iPad-emet cseréltem erre, de az sem veszik el: a fiam örökölte meg. Leginkább fotókat szerkesztek rajta, a sebesség a kettő közt ég és föld
Új hozzászólás Aktív témák
ma Klasszikus, népszerű, időtálló, alapvetés. Nem egy nagy szám, de nagyon nem is lehet vele mellélőni.
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest