- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
foo85
csendes tag
válasz
hengelhof #301 üzenetére
Jelenleg ez az első shelly ami alapból HomeKit. A relék még nem.
Én a direkt Homekit-et már elengedtem egy ideje... Nem tudtam és nem is akartam mindent alárakni. Alapból volt/van itthon egy NAS-om amire raktam egy Home Assistant-ot és onnan HomeKite bridggel mindent alkalmassá teszek rá hogy felismerje az Apple.
Én a helyedben inkább utána olvasnék kicsit ennek és elmennék ebbe az irányba. Egyszerűbb és olcsóbb is mint mindenből a HomeKit képest vadászni. -
foo85
csendes tag
válasz
TheMarci #211 üzenetére
Sokkal több mindenre nem is használnám. Csak a kismilló applikációval van a bajom, hogy minden szarhoz külön app... Erre van a homekit akkor próbálom használni.
Egyébként milyen mást lenne érdemes? Esetleg van még egy Synology DS220+ Nas itthon ha ezzel össze tudok valami értelmeset hozni akkor elengedem a Homekitet.. -
foo85
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy kültéri kamerát, de kicsit elvesztem a típusokban és a részletekben. Ami fontos, hogy csatlakoztatni tudjam a Homkit-hez és ne kelljen hozzá külön központ ha már van Apple TV és HomePod mini is a háznál.
Kb 11 m távolságot szeretnék látni ~130° látószöggel, így le tudnám fedni 1 kamerával az egész területet. A helyen ahova fel akarom szerelni nincs áram és ha nem muszáj nem is szeretnék odakábelezni.
Plusz az anyagiak terén ~50 ezernél nem szeretnék többet rá költeni.
Esetleg márkát ha tudtok ajánlani amik biztos képesek HomeKitre akkor az is jó.Köszönöm,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest