Új hozzászólás Aktív témák
-
barnibal
tag
iPhone 4 óta mindegyik iPhonet meg vettem, most iPhone 14 Pro Max-ot használok, egyetlen egyszer használtam kábelt igazából szégyen, hogy nem a leggyorsabb USB-C van az összes telóban, de hát ez van. Engem csak azért dühít ez mert majdnem 500-ért vettem a 256GB-osat belőle és szánalmas, hogy ez van rajta ennyiért. Akkor inkább ne is lenne.
-
aujjobba
addikt
Ha kicsit visszamesz az idoben, gondolhatod mennyivel tobbet adott a lightning megoldas a mashol elterjedt microUSB-hez kepest.
Kezdve azzal hogy barhogyan bedughato, raadasul szabvanyos, aminek a betartasat az Apple vizsgalja es adja az Mfi logot (made for iphone).
A microUSB kabelekbol sose kaptam ket ugyanolyat, a Sony kabele szorult a Samsung telefonban, de lotyogott az LG tabletben, stb.Igen, az USB-C ad erre megoldast, csak epp mar egy halom kiegeszito a lightning kore epult (bar tegyuk hozza nekem pl. nincs ilyen kiegeszitom, minden wireless).
USB-C ellen szol nalam a kompatibilitas hianya a gyakorlatban, pl. nem mindegy a kabel masik vege USB-B vagy C, vagy hogy tamogat-e PowerDelivery-t vagy sem.
Peldaul a Sony fejhallgatom a mindket vegen C-s PowerDelivery tolto/kabel megoldasrol nem hajlando tolteni, csak a sajat USB-B -> USB-C kabelrol, hiaba fizikailag bedughato a masik is. -
Asike
csendes tag
Én például azt várnám el minden gyártótól, hogy egyáltalán ne rakjanak USB csatlakozót a telefonokra, és oldják meg a normális vezeték nélküli számítógéphez csatlakozást. De ugye ez még sok évig nem fog megtörténni. Memóriánál meg nem érdekel a számháború addig amíg működik a telefon gond nélkül. Viszont tudjuk jól, hogy a fogyasztói társadalomban nem az a cél, hogy egy eszközt sok évig tudj használni. Oké, hogy 5-6 évig van támogatás a telefonokra, de sokra mész vele ha kevés lesz a memóri már a mindennapokra is. Kicsit jövőbiztosabbra kéne ezeket tervezni. Na meg én kötelezném őket egy három éves generáció váltó ciklusra, meg minimum 8 év garantált szoftver támogatásra.
-
mhydas99
senior tag
Teljesen jogos. Egyertelmu hogy azert csinaljak hogy tobb hasznuk legyen. Iphonenak is jol jonne 8 gb ram es kesz. Az meg hogy usb 2.0-t raknak majd az "olcsobb" iphoneokba az rohej. Kozepkategoriatol es felfele igenis kotelezo lenne a min. 3.1. En sokat masolok kabelen keresztul ssdre, 30 gbot nagyjabol 1 perc alatt. 2.0 alatt ez lenne vagy 5-10 perc. Erezheto ha siet az ember. Wifin meg meg lassabb akar. Lehet hogy az emberek tobbsege nem masolgat kabelen meg nem kell nekik vezetekmwntes gyorstoltes, vagy a nemitogomb sem (hisz allitolag az is el fog tunni, persze a tenyleg hasznos kameragom ot nem raknak ra veletlenul sem...mondjuk sajnos mas gyarto sem). Egy ilyen tudasu es aru keszulek el nevetseges ez a hozzaallas csak azert hogy sporoljanak cirka 5 dollart a 3.1-en meg a +2 gb ramon keszulekenkent...
-
Zyrox21
csendes tag
1.Azt ugye tudod hogy az emberek nem 1 évig használják a telefonukat,ezért a jövőre nézve sosem árt ha van több memória,az autót se centized ki tankoláskor.
2.A memória gyártási költsége már jelentéktelen a telefon árához képest,nem drágítaná meg észrevehetően a telefon gyártási költségét,ismerve az apple sarcát az iphonokon bőven beleférne az árba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest