Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Visszavonul Evan Blass
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
- Mini-ITX
- Mesterséges intelligencia topik
- Napelem
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Analóg fényképezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2év Garancia! MSI RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- DDR3 és DDR3L Laptop so-DIMM RAM több fajta OEM márkák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mára marad a nyelvtan tanulás és délután szokásos német, de olyan 5ig, mert utána megyünk, most nincs kedvem semerre se menni ma. Voltam eleget a héten mindenmerre. Olyan jó, hogy hétvégente kicsit nyugi van. Nekem ez annyira kell, a sok városi idióta miatt (kivéve aki miatt nem
). Virágokat akarom még most reggel rendbe szedni. Az idő is jó. Jahj meg tegnap elfelejtettem egy helyen kitakarítani, de az 10 perces meló. Ezután megcsinálom. A rajzos cuccoknál. 
Majd beindul azis. 
Úr isten. Én a dolgozóban voltam és végighallgattam az egészet. Apropó itt is ki kellene takarítani. De visszatérve, már megint odáig fajult a dolog, hogy külön. Mondom mi
Kívánom innen is neki, hogy gyógyulgasson.
Fel a fejjel kislány ❤❤❤