- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilágyi84
senior tag
Az enyém most lesz 6 és az idén felújított Spyro - val kezdte a konzolos életét azzal engedtem hogy megtanulja rendesen írányítani a joyt és vigyorogva játszhasson. Mondjuk általában szokta látni mit nyomok nem mindent de még ebbe a korban akár mivel eljátszanak felesleges már most gépeztetni mobiloztatni szerintem.
-
sixpak
nagyúr
Én sem vagyok jártas a dologba, de azt látom, hogy több millió csalót bannoltak 2 hónap alatt, az első nagy hullámban volt csak félmillió ban.
Ha így vesszük, akkor nincs olyan parti, amiben ne lenne hacker, ha csak a számokat nézzük.
De ez ilyen, sok játékos, sok féreg, elfogyni soha nem fognak, bármit is tesz a Respawn, de mindenképp dícséretes a harcuk a rohadékok ellen.
Ennek ellenére én még mindig élvezem a játékot.
Polllen: én fel sem veszem, inkább megyek puszta kézzel az elején....mondjuk ha Lifeline-al vagyok, akkor minden alkalommal kijelölöm, még ha 2 squad van is vissza és mindenkinek full Spitfire vagy R301 van a kezében.
10-ből 1 ember veszi a lapot és megy a "Dibs". -
sixpak
nagyúr
-
PAtr0n
addikt
Ezt is meggondolom, mert jelenleg a 23" nagyon előre van húzva az asztalon, hogy ne kelljen belebújnom. Kb 60cmről nézem, és néha már távolinak érzem, főleg online játékokban, ahol számít hogy az ellent mikor veszem észre. 4" ugrás már elég lehet ilyen távolságból nézve.
-
zsoika
addikt
Nem vészes ,de azért kell néhány nap mire megszoktam a pixeleket.
27" IPS FHD 60Hz-ről váltottam, 24" FHD 144Hz-re és azt kell hogy mondjam a 24" magasságig jó a FHD....fölötte már pixeles. Az más kérdés hogy a 24" LG 24GM77-et kb. egy hónap múlva eladtam mert nem bírtam megbarátkozni a TN panellel....pedig kalibrálva volt és a 144Hz folyamatosság nagyon tetszett.
Most IPS 29" 21:9-es ultrawide monitort használok , ami tulajdonképpen FHD felbontású (24" magas) de szélesebb és 75Hz. Talán ez a legjobb kompromisszumos monitor játékra ár/érték arányban.
Az IPS, vagy VA 144Hz 34" ultrawide QHD felbontásban lenne az igazi ,de sajnos azok elég drágák és akkor még kell hozzájuk egy erőmű is.....1M alatt nem nagyon áll meg az olyan komplett gamer gép. -
L4mie
veterán
2560x1440 igazából WQHD nak hívják, de tudtommal ez a 2k is.
vegyesen van belővel a beállítás ingame, amit fölösnek ítéltem kinyomtam csomó medium meg pár high beállításom van, kell az fpsha eyecandy-t akarok akkor witcherezek 60 fps en
Igen az szerintem kifejezetten jó dolog, próbáld ki.
-
L4mie
veterán
1080Ti 2K-ban ugráskor 82 utána 120-144
persze nem minden maxon.
természetesen a sync hasznos dolog.
Nekem szerintem 2x esére nőtt a lövéshatékonyságom.
DE biztos hogy másnak alapból is jobb mint az enyém
Monitoros topicban mesélte valaki, hogy lanpartyztak és volt egy abszolúte mindig utolsó srác, akit átültettek egy géphez amin normális monitor és egér volt, kapásból középmezőny aljára ügyesedett a srác. -
PAtr0n
addikt
Ezt ki fogom próbálni, mondjuk nem árt hozzá egy normális egér sem.
Beadtam a derekam, és most cseréltem le egy SS RIVAL300S-t 5 év után, mert már a bal klikket 3x javítottam (belül!), meg amúgy is agyon volt már kopva. Végül egy Razer DA ELite lett (pedig féltem tőle, a mikrokapcsik miatt, de ebben már jók vannak).
Hát... én azt hittem, hogy a RIVAL milyen pontos amíg az volt. Tévedtem. Ergonómia, szoftver, pontosság = Razer. Végre olyan egerem van, amire tényleg azt mondom, hogy bomba. Még csak Titanfalloztam (2) azóta vele SP módban, de a gyakorló pályán már kiderült, hogy nem volt rossz vétel. Sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Napelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Nintendo Switch Oled okosított (CFW), kiegészítőkkel
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest