- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Falon keresztül nem megy az aim assist, nem így működik. Ha meg kikaptok, az általában azért van, mert valszeg keményebb ellenfelet dob mellétek a gép, ezt sajna el kell fogadni, a matchmake amúgy is szar.
Pont azon gondolkodtam, hogy nem az emberek akiket megölök/megölnek azok ilyen 0-5.000 killesek az adott legenddel, majd az 5.000-10.000-ig skálán nem is találkozom emberrel, konkrétan nulla olyan player van aki a két szám közötti killekkel rendelkezik, viszont 10.000-től 40.000-ig simán dobál embert a játék. Érdekes.
-
Bennyboy
őstag
Fura mert én ezt nem észlelem pedig tolom a rankedet meg az arenat is. Persze néha vannak csalók de annyira nem gyakori ezen a szinten (silver-plat). Miért ne lenne report? Meccs végén szinte már mindenért tudod reportolni az embereket. Tegnapi néztem Rogueot és nála élő adásban bannoltak egy csalót. Mondjuk azon a szinten sztem sokkal több van mint a miénken. Egyébként arenában tényleg nagyon változó, h milyen embereket dob be. Néha olyan mint ha book ellen mennék néha meg esélyünk sincs. Mondjuk a csapattársak is világtalanok amikor 3-4 meccs alatt tolnak 2-300 sebzést összesen.
-
Pontosan, mindenki azt írhat nekem, amit akar, egyáltalán nem érdekel, soha nem érdekelt hogy egy 128 milliomodik senki mit mond vagy ír egy online játékban, nem tudom magam felhúzni rajta, mert nem érdekel.
atua; ne haragudj, de mindig mondom az ilyennek hogy mit csináljon, vagy csak simán hogy jöjjön utánam, ő meg fogja magát és totál ellenkező irányba elmegy meghalni, majd irkálja a hülyeségeit chat-be. Ha én kapok egy nálam sokkal jobb társat, akkor szó nélkül megyek utána, olyankor nálam alap hogy ő a boss, én meg követem. Ilyen egyszerű ez.
-
Polllen
nagyúr
Szerintem kár a szóért. Mások a hibásak, meg a rendszer. Tulajdonképpen a rendszer áldozata és ezért neki lehet sértegetni másokat. Ennyi. Ez jár, mint a keze.
Amúgy meg szerezni kell kettő - azaz 2 - db online barátot, aki hajlandó játszani az emberrel és máris teljes a csapat.
-
Egyébként a szólásszabadság nem tudom mond e neked valamit? Ezek szerint nem nagyon. A gg noob child melyik része érintene téged olyan mélyen, hogy reportolj miatta? Egyik sem szitokszó, az egyik tény, a másik feltételezés. Amúgy attól hogy reportoltok össze vissza mindenkit, még nem fogtok megtanulni játszani. Ez a nagy probléma, nem a gyakorlás a fontos és az hogy hasznosak legyünk a másik számára, hanem a bosszú. Kapja csak a reportot az aki jobb nálunk és be mer szólni hogy bénák vagyunk ... Na viszont részemről itt a vége, píszendaim.
-
Majd nem leszek toxic ha lesz rendes matchmaking és nem süket, vak, célozni és gondolkodni képtelen csapattársakat ad a játék 10-ből 9x. Amúgy meg nézz meg egy dellor vagy egy thump streamet, folyamatosan trágárul óbégatnak. Én meg beírom a nyominak hogy "gg noob child" és kapom a figyelmeztetést az EA-től? Arról nem is beszélve hogy 18+os a játék és tele van csecsemővel, a csalókról nem is beszélve. Hol van az arányban az én beszólásommal hogy a csalók több százezer játékos szórakozást teszik tönkre? Tényleg elmebeteg az a mai világ.
-
PeAdam
tag
Sajnos semmi változtatás nem történt. Énis ebben reménykedtem, de továbbra és ezt tolják a képünkbe, holott az új frissítés kifejezetten jó lett szerintem. Viszont így összességében skineket, személyreszabást tekintve a játék továbbra is egy hatalmas nulla. Kár, mert a játékmenet még mindig baromi szórakoztató, több száz óra után is.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
De, pontosan értem. Sokszor volt már olyan, hogy nem tervezett dolgok szórakoztatóbbá tettek valamit. A végeredmény a lényeg.
Mi köze a falon keresztül lövölödözésnek, meg a guggoló-pörgő elszállásnak egy movementet érintő, konzisztensen reprodukálható bughoz, ami pörgősebbé (ill. nézhetőbbé) teszi a játékot és több opcióval lát el egyes helyzetek kezelésére, miközben avatatlan szemlélődő számára nem tűnik bugnak? (Semmi.)
Minden bizonnyal azok örülnek az eltávolításának, akik a) nem is tudták, hogy van ilyen (de mára meglett a reveláció, éljen...biztos NAGYON zavaró lehetett...ha fel sem tűnt eddig, hogy létezik...) vagy b) tudták, hogy van, csak nem vették a fáradságot megtanulni / nem nagyon sikerült nekik elsajátítani és "húúdeimbaaa az a másik ember". Mert azt nem hiszem el, hogy valaki elsajátította, aztán alkalmazta, ahogy kell, az örülne annak, hogy egy lendületes mechanizmust (ami maximum annyiban hasonlítható a falon keresztül puffogtatáshoz, hogy nem szándékosan implementálták - más értelemben köze nincs az ilyen elrúgaszkodott, "szemléltető jellegű" ellenpéldákhoz) a lomtárba dobtak.
"Más bugok is vannak benne és ha azt használják ellened, te is azt mondod majd, hogy hát ez is a játék része és ez van?"
Igen, én nem szoktam ilyenért zokogni, hanem beépítem a repertoárba, ha rátalálok. Ritka az ilyen manapság, tudom. De megintcsak ne keverjük a teleportáló gránátokat, falon keresztül eltaposó elefántkondákat és hasalva szőnyegbombázást az avarban egy bunnyval...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem is lesz nekik olyan.
Amúgy... az id nem kereste magát anno szarrá, kicsit sem. Á.
Ők sem rétegjátékot akartak csinálni (plusz abban az időben nem is volt az!), hanem olyat, ami úttörő és hozza a profitot minden irányból. Szerencsére akkor és ott olyan volt a szakértelem, illetve a mentalitás kombinációja, hogy a rocksztár státuszba avanzsálás mellett játékmechanikai és atmoszferikus szempontból is örök benchmarkot tudtak készíteni (aminek egyes kódrészletei még évtizedek múltán is felbukkannak modern engine-ekben).
Ma már egy sereg ihlettelen, álmok nélküli vadpussy a (nem indie) játékfejlesztő cégek 98,76%-a.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mindig is az volt.
És nemhiába van még mindig némi playerbázisa (néha egy-egy cup/tournament is), HUSZONHÁROM (ill. Q3 esetében HÚSZ) évvel a megjelenés után. Az eredeti trilógia örök érvényű, megkérdőjelezhetetlen szerepű az eSport térnyerésében, kiradírozhatatlan, kiemelésekkel teli oldalakat foglal el az FPS-ek Nagykönyvében.
Ez meg jó, ha egy köhintésnyi széljegyzetet megér majd - de ahogy látom, serényen igyekeznek kivonni belőle mindazt, ami egy kicsit is mássá (és jobbá!) teszi, mint a kontemporális felhozatal.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ami sokkal dinamikusabbá és szerteágazóbbá tette a gameplayt.
Attól, hogy valami bug, még nem biztos, hogy meg kell tőle szabadulni. Lásd pl. Quake-es circle strafe/strafe jump; enélkül a játéknak KÖZE NEM LENNE ahhoz az olümposzi magassághoz (és az FPS-történetben elfoglalt, igen-igen patinás helyhez), amihez jelenleg van. Én se öltem volna bele ~8000 órát a franchise-ba, ha nem lehetne übersmooth keresztülfolyni a mapon 600 km/h-val. Ahogy a kvékerek túlnyomó többsége sem.
Számomra konkrétan a (nem fullcsiga, modern FPS-es) movement leginkább a vonzerő az Apexben is. Persze nem egy kvék, de nem is az a brutál nyögvenyelős vergődés gyökketővel, ami az utóbbi 10-15 évben jellemző a műfajban - sőt, némelyik karakterrel egész jól lehet haladni. Ahogy ezt fokozatosan lemészárolják, úgy én is máshol keresek relevációt - és még VÉLETLENÜL SEM költök csillámló lószarokra pénzt az in-game shopban.
-
zsoika
addikt
-
zsoika
addikt
Night scope is van a világon ...legalább felrázza egy kicsit a fejlesztőket. A lámpát meg kapcsolgatni kéne ...egyrészt hogy a sötétben meg lehessen lapulni és ha éjjellátóval kiszúrnak a zsebibabával elvakítani. Végtelen számú 5letem van a sötét módra...akár világító rudak, fákják dobálása, akár fluor páncél stb.
-
-
vaakuum
addikt
Jaja..igazi élmény, amikor ellövöldözök 5 stack lőszert, + a soti is kifogy és kérdezik miért boxolok... mert a hajtásban nem volt idő még kilootolni sem az ellent, mert vagy a kör jött, vagy egy-két újabb squad a hangra.
Korábban ilyet soha nem tapasztaltam, ahhoz túl hamar elhullottam -
Nem akarlak elkeseríteni, de tegnapelőtt 10 meccsből 4x találkoztam csalóval, előtte hetekig nem találkoztam eggyel sem, és nem több ezer, csak pár száz killes volt mindegyik. Az se zavarta hogy már 6-an néztük hogy mit csinál. Ráadásul még ahhoz is hülye volt hogy legalább úgy használta volna az auto aimot hogy ne legyen egyértelmű.
-
xkoti
senior tag
Fogalmam sincs ez ügyben ismerem a játékot, de nálam a moba stílus nem áll közel a szívemhez. Kivéve a smite az valamiért tetszik talán a nézete miatt.
De mindegy is pl a warframe-re is szívesen költöttem mert egy jó játék volt számomra és ott se erőltették a dolgokat később pedig jött a Trade lehetősége és mivel majdnem a játék eleje óta játszottam vele így gyorsan lett is platinumom -
xkoti
senior tag
Ezt én értem de lásd Fortnite ők nagyon jól csinálják még se érzed erőltettetnek azt, hogy megvegyél bármit.
Pl én is vettem Pass-t mert olcsó is volt és úgy voltam vele miért ne
Engem nem érdekel ha fizetni kell érte mert ha jó akkor igen ellenben az már más tészta ha erőltetik.
Ha pl az új karit valós pénzért kéne megvenni így is pikkelnek az EA-re akkor még nagyobb lázadás lenne.
Én csak ebből azt akarom kihozni, hogy kicsit lehetne erősebb drop is pl material craft-ből 60+ szinten vagyok és kemény 300 craft materiálom van..Scale Fogalmam sincs milyen megoldással rukkolnak elő őszinte leszek
-
xkoti
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest