- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Norbi887
aktív tag
válasz
Eversmann #8400 üzenetére
Szia!
Igen, most délután tettem vele pár környi próbát, nekem bejön, szerintem egész jól sikerült.
Persze nem mindenhol 1:1-hez minden elemèben, de ez nyilvánvalóan várható is volt. A mozgás, stb az viszont tetszik, dinamikus pont mint a PC-s, vagy konzolos verzióban.Ja és igen, van Controller Support, én személy szerint egy DualShock 4-el próbáltam ki, tökéletesen működik, viszont pont úgy mint a Cod Mobilnál, itt is csak és kizárólag in-game tudod használni, az egyéni menü/UI elemeket ujjal kell nyomkodni.
-
Komplikato
veterán
válasz
Eversmann #8400 üzenetére
Még csak a tutorialt toltam. Alap irányítás nekem nem jön be, másféle meg nem tudom van e, mert nem enged a settingsbe, míg nem játszom BR-t, ami mobil netről kizárt.
Viszont játék indítás előtt állítható, hogy TPS vagy FPS nézetben induljon, menet közben lehet váltani is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Playstation 5 lemezes + gyári kontroller töltő dokk eladó (CFI-1116A)
- Ps5 lemezes megkímélt 1 hónap jótállás
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest