- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
xkoti
senior tag
Ne foglalkozz ilyen emberekkel.
Szerintem elsőnek is találd meg az a karaktert aki neked legjobban fekszik nálam pl a Lifeline volt már csak azért mert heal-t sose kellett felvennem és így mindig volt helyem.
Aztán jön a fegyver szerintem mindig érdemes egy shotgunt magadnál tartani én a peacemakert ajánlom mert ahhoz kapsz olyan modosítást ami igen erőssé teszi a fegyvert.
A másik fegyver már a játék stílusodhoz kell passzoljon ez alatt értem, hogy ha sniperezni akarsz akkor értelem szerűen olyan kell neked
Idő igényes mire megtalálod neked milyen fegyver az amivel a legjobb vagy illetve melyik karakter lesz majd a legjobb.
Illetve nem árt majd kiismerni a mapot sem hisz tudni fogok mikor hol vannak a ládák -
markknight
veterán
Hamar bele lehet rázódni ne aggódj. Arra ügyelj, hogy mindig a csapattal maradj és első körben ne te adj utasításokat, ne te legyél a jump master és ne állj meg lootolni folyton jobb és jobb fegyvert, inkább a hulláktól szedd el. Muszáj tudnod, hogy hová érdemes lőni, kinek mi a speckó képessége és mikor kell használni, valamint ha ugrasz akkor nézz körbe zuhanás közben, hogy ki merre ugrik, mik azok a helyek ahová sokan mennek. A landolás végeztével érdemes leválni a társaktól mert menőbb fegyvereket szerezhetsz, amikor ők nem tudják felvenni előled. Ha királyul helyezkedtek akor az már egy fél győzelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Elektromos autók - motorok
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- További aktív témák...
- Steam Deck Oled 1Tb
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Playstation 5 lemezes + gyári kontroller töltő dokk eladó (CFI-1116A)
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest