- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- iPhone topik
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
markknight #4899 üzenetére
Mechanikailag szerintem pont úgy fog működni, ahogy Pathfinder ziplineja, írja is a leírás hogy hard reach területekre lehet dobni a gyűrűt. Ezt valahogy a harc hevében nem tartom túl hasznonak, mert ha gyorsan kell iszkolni, és ha véletlenül olyan helyre akarod dobni a gyűrűt ahova nem lehet, akkor máris felültél a szopórollerre.
De az ulti és a passzív jó képességnek tűnnek.
-
Frod
addikt
válasz
markknight #4878 üzenetére
+1 egyértelműen a COD-ból emelik át a Contract-okat, dehát az összes br játékban előbb utóbb megjelenik az összes aspektus, lásd ping-rendszer elterjedése
-
válasz
markknight #4881 üzenetére
-
válasz
markknight #4878 üzenetére
Meg ez a treasure pack úgy néz ki mint ha számzáras lenne a képeken és a videóban, remélem nem ezért is kulcsot kell venni majd mint pubg-be.
Mert ha újabb pénzlehúzásról szól akkor fixen tuti, hogy végleg abbahagyom Apexet, mostanában úgy is a Tarkovot tolom amúgy is. -
Zjunior
veterán
válasz
markknight #4874 üzenetére
Nincs en is bedoltem youtobeon kommentelte valamelyik. Sorry
-
Zjunior
veterán
válasz
markknight #4870 üzenetére
Amugy van új fegyver 1:00 nál...
-
callmeakos
veterán
válasz
Nem, és úgy tűnik a questelés lesz a legnagyobb feature.
-
Zjunior
veterán
válasz
Szerintem meg jo lett
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
markknight #4864 üzenetére
EVO fejlesztés a stratégia tudtommal.
Normál rankeden szimplán idegesítő, bár mióta 4-5-6 szinttel erősebbekkel dobál be egy matchbe és többen csalnak ott azóta inkább csak duo-t tolok. -
m4rk.89
aktív tag
válasz
markknight #4862 üzenetére
Külön ammo nem tett jót nekik plusz damage-ük is lehetne több.
Sentinel pl. olyan lassan tölt be, hogy elszívsz egy cigit két lövés között.
Charge rifle szerintem most éppen pont túl erős, EU scrimsnél láttam is, hogy újra elkezdték használni. -
m4rk.89
aktív tag
válasz
markknight #4860 üzenetére
Valami snipernek nagyon örülnék pedig. S4-ben az összes kuka kraber-en kívül.
-
törölt tag
válasz
markknight #4858 üzenetére
"Olvastam, hogy majd minden legend plusz új képességet..."
Hú, ez érdekes lehet. Remélem Parthfinder kap egy alap 3x zoom lehetőséget, ha már úgyis ott a beépített optika a fejében.
Mondjuk ha semmilyen optika nincs a fegyón, akkor a jobb klikk úgy működne, mint a 3x ranger
Elég opé lenne.
-
törölt tag
válasz
markknight #4856 üzenetére
Bloodhundnak is volt valami parája Pathfinderrel, ha jól emlékszem?
Amúgy, ezeket az érzelmi állapotokat, be lehetne vinni a játékba is, és a loreba is, ha foglalkoznának kicsit a jelennel. Úgy értem, szövődhetnének barátságok, alakulhatnának ki újabb ellentétek, és ez valamilyen szinten befolyásolná, mondjuk a tactical/ulti hatékonyságát. Tehát, ha mondjuk a trio tagjai épp barik, akkor ez hozzáadna valamit, teszem azt a tactical időlimitjéhez, pl Wraith a voidban, kicsit hosszabban tudna időzni. Vagy Chappy picivel hosszabb kábelt lőne ki ... stb.
Ha meg parájuk van egymás felé, akkor ugyanez, csak fordítva, mert éppenhogy csökkentené az extrák hatékonyságát. Ezzel meg ugye (talán) lehetne kicsit szabályozni, a felsőbb ligákat abból a szempontból, hogy bizonyos karakterek, amik nagyon felkapottak, talán kevesebbet szerepelnének, más mellőzöttek előnyére.
De ugye ez sem lenne állandó, mert ezek a viszonyok folyamatosan változnának, új érdekszövetségek jönnének létre, másikak meg megszünnének. -
callmeakos
veterán
válasz
markknight #4850 üzenetére
Jobb vagy mint a Shazam meg a YT kereső. Thanks
(#4851) Frod
Értelek, és valahol egyet is értek vele. Csak az a baj, hogy ennek a játéknak nincs lore-ja, mert akkor konkrétan hozni kellene a titánokat meg az egész TItanfall hóbelebancot, a Respawnak meg esze ágában sincs úgy tűnik ilyet tenni. A karaktereknek adnak egy kis háttérsztorit hogy azért mélyítsék a karakterüket, de semmi extra vagy kontinuitás. Minden season más és más, talán most a 4 és az 5 között van némi kapcsolat, de ez is csak a Revenant meg Loba miatt van. -
callmeakos
veterán
válasz
markknight #4848 üzenetére
A trailer alatti zene. Amit azóta se találtam meg sehol
-
Frod
addikt
válasz
markknight #4842 üzenetére
Hát a mostani tweet-ekből ez nagyjából már összerakható volt, hogy még megvan az "eredeti" és az töltődik le újra.
Amúgy jópofa volt, csak a Bloodhound 10 perces videó után nekem olyan karcsúak ezek a kis két percek.Skulltown off a videó szerint, kíváncsi vagyok milyen más változtatás jön még.
-
törölt tag
válasz
markknight #4826 üzenetére
Na, ez nem rossz ötlet. Legközelebb kipróbálom
A recharge alatt a pajzs visszatöltésre gondoltam. Mert ugye az is gyorsabb.shotika
Az kemény lehetett. Nekem sosem jött össze, hogy komoly károkat okozzak Gibi, vagy Bangalore ultijával. Általában ki tudnak szaladni belőle. -
callmeakos
veterán
válasz
markknight #4820 üzenetére
Crypto ultija szerintem szánalmasabb, Mirage ultija azért sokszor nem jön rosszul
-
törölt tag
válasz
markknight #4820 üzenetére
Hát, nem tudom, hogy felsőbb szinteken ez hogyan megy, de mi általában elugrunk arra, ha csurran egy vault key. De ugye ez az eleje felé van inkább, mert később potyognak cuccok deadboxból is, no meg a térkép is rászűkül.
Én inkább arra gondolok, hogy ha ez tényleg így lesz, akkor nagyon nem lesz értelme a keyeknek, mert valszeg már az elején kirámolják vaultokat.
Ellenben, jó kis gócpont lehet fightelni. -
törölt tag
válasz
markknight #4818 üzenetére
"hunt for treasure" - Nehogy az legyen Loba ultija, hogy kinyitja a Vaultot
-
atua
aktív tag
válasz
markknight #4813 üzenetére
Az, hogy kilépnek vagy az elején fekszik mindenki, nem a játék hibája.
Illetve nálam nem crash-el. Néha hiányzik a harmadik, de nem ilyen arányban.
-
Rage47
veterán
válasz
markknight #4813 üzenetére
szomorú
-
válasz
markknight #4798 üzenetére
Nekem is jó, viszont Shiv-nek is, be is dobta a gép ellenem rankedba a haverjaival együtt, örültem neki nagyon.
-
törölt tag
válasz
markknight #4798 üzenetére
csókosok
szerk:
Már az Origin sem akar online lenni. Eddig az működött. -
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #4794 üzenetére
Igen, néztem...nálam még mindig semmi, addig kaszinózok GTA online-ba.
-
válasz
markknight #4778 üzenetére
Hát nem tudom, pc-n szinte nem is találkozok 2x ugyan azzal az emberrel, mármint csapattárssal, annyira nem játszanak azért kevesen, pláne hogy azonnal indul a játék, mindegy melyik módot indítom.
-
Polllen
félisten
válasz
markknight #4746 üzenetére
PC-n a ranked match makinget is javíthatnák, mert beállítjuk ranked-re, aztán random visszaállítja non ranked-re...
-
pohár
félisten
válasz
markknight #4740 üzenetére
szóval azok a hülyék, akik megírják/megmutatják, amit a játékba raktak? nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni... ne hagyjanak benne semmi olyasmit, amit nem akarnak, és ennyi
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
markknight #4731 üzenetére
Pedig az a jó, amikor senki nem tudja csórni a killjeid
-
törölt tag
válasz
markknight #4731 üzenetére
Olyan is volt, hogy a 3 emberből, csak én értem földet
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
markknight #4724 üzenetére
Jaja ez lehet az oka valószínűleg sajna. Kíváncsi lennék amúgy mennyien vagyunk akik szinte napi szinten rendszeresen.
-
törölt tag
válasz
markknight #4713 üzenetére
Rankedben az alap Mozambique van.
-
válasz
markknight #4713 üzenetére
-
válasz
markknight #4710 üzenetére
Ki is van a cerka vele, mert mindenki azzal szaladgál....
-
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #4710 üzenetére
Pont most pingelte a kolléga, persze ott hagytam...
-
zsoika
addikt
válasz
markknight #4707 üzenetére
"döglött Prowlert" Ez mit jelent, nem müködik?
Nemrég én egy olyan L-start találtam ami beakadt lövéskor. -
válasz
markknight #4700 üzenetére
En legutobb diamondban fejeztem be. Most split elott nem is rankedeztem vissza is dobot silverbe. Ejjel mentem parat kivancsisagbol, plusz mert kuldi is volt ranked, de kiegtem.
Vagy 2 ertelmes kor volt, tobbiben csak carryztem jo parszor 2000dmg felett ugy, hogy a csapattarsaim volt hogy 68(!) Dmg-t toltak 😂
Arrol nem is beszelve hogy rushollnak feher shieldbe mint az orult, utana elcsusznak a bananhelyon azt hozd le. Volt hogy sikerult, felvakarom oket erre mi az elso? Mar huzzak is ki a lila meg arany shieldet eloled azt mehetsz csamcsogni a maradekra feher/kek shieldbe.
Aztan kovetkezo fight, kapom 3 oldalrol, elfekszem mondom team??? Haloooo? Erre a 2 nyomi aranyba meg lilaba szotyiznak egy hazba elbujva. 4 szezon alatt 1x sem volt 1 perc eltiltasom se tegnapig de tegnap meglett az elso.
Eleg is volt a randomokbol, inkabb pub, de az igazat megvallva egyre jobban kiabrandulok ebbol a gamebol.
Nagyon ugy erzem tarkov lesz inkabb ezek utan, csak ott meg meg irto fosok meg a szerverek. -
PAtr0n
addikt
válasz
markknight #4693 üzenetére
Nem is értem, adtak másfél hónapot a ladderra, oszt utána soft wipe. De ahogy Vismajor is írta, elég nagy érvágás ennyit zuhanni, nem ezért kínlódik az emberfia. Csak a map váltás miatt nem kellett volna "soft" wipe.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
markknight #4693 üzenetére
+1
-
Vismajor01
addikt
válasz
markknight #4691 üzenetére
Még csak annyit. D4-ből g2 lettem.
-
válasz
markknight #4673 üzenetére
Ugyanezt mondtam haveromnak, 1-2 meccs warzone után, nincsenek rendes lépés hangok, nyílt terepen ha mögötted jön az enemy 5 méterre van tőled mire meghallod, akkor meg már általában késő. Sajnos ebben a cod részben a sima multi is ilyen, össze vissza jönnek a hangok mintha állandóan a füled mellett süvítenének a golyók. Ráadásul a warzone iszonyat zajos, BR-re szerintem ez így totál alkalmatlan. Brutál hangosan hallasz mindent, kivéve a fontos dolgokat. A lövéshangok meg 500 méterről olyan hangosak hogy azt hiszed ott van tőled 50 méterre, aztán mikor meg közelről lőnek szinte beazonosíthatatlan hogy honnan is jön a lövés. És akkor még ugye ehhez jön az hogy olyan homályos minden ami távolabb van még high grafikán is hogy alig látod mi van ott, sniper scope-al lehet már látni, de azt meg kiszúrják mert bele tették ezt a BF-es baromságot hogy megcsillan a lencsén a nap, még akkor is ha a hátad mögött van (lol 200iQ játékkészítők) ...
Pár meccs warzone után elindítottam az apexet, és olyan tisztának tűnt az apex képe, mintha valami 8K-s műsort néznék.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
markknight #4664 üzenetére
3 nappal qualifier előtt
Esküszöm ezek ki akarják nyírni az amúgy is haldokló scene-t. Biztos sokan örülnek majd neki.
-
pohár
félisten
válasz
markknight #4664 üzenetére
én meg lemaradtam az ultrabaszó Caustic skinről, ha már mainelem, mondom rászánom magam, és behúzok 1k coint... most döbbentem rá, hogy vége az eventnek
-
pohár
félisten
válasz
markknight #4649 üzenetére
de azt is össze kell nyitogasd a packekből, az új Caustic skin mocskosul kéne
-
Bennyboy
őstag
válasz
markknight #4649 üzenetére
annyiból sztem jobban megéri sp-t venni, persze kinek mi.
-
válasz
markknight #4637 üzenetére
Hát nem tudom, azzal hogy kevesebb ammot vihetsz magaddal, meg kevesebb healt és gránátot, nekem pont az jött le hogy ezzel azt akarják elérni hogy mindenki taktikusabban játsszon, ami a valóságban úgy fog kinézni hogy többen fognak kempelni. Simán elfogy az ammo egy r99-ből egy könnyebb csatában, és ha nincs idő kikotorni a dobozokat meg jön a következő csapat rátok, akkor cumi van. Úgyhogy most dupla wingman vagy wingman + PK kb az egyetlen jó választás. Bár ez a PK nerf nevetséges, choke nélkül ha nem tolod az arcába szinte semmit nem sebez, eva8 lehet most jobb választás.
-
Polllen
félisten
válasz
markknight #4643 üzenetére
Szerintem a backpack változást kevesen értik. Én sem, bár lehet ez is a camp korlátozása lenne. Mint az Evo shield.
-
válasz
markknight #4643 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy a nagyobb változtatásokat, buffokat, nerfeket a szezonok között kéne megejteni, nem menet közben.
Ami miatt ez még annyira nem jött ki, hogy relatív kevés rendezvény van esport szinten Apex esetén. -
válasz
markknight #4639 üzenetére
Én ebben a szezonban meg sem próbáltam a rankedet, pedig előzőben is Platban végeztem, nem is kellett volna sok a Predatorhoz sem.
Vicc, hogy milyen emberek vannak.
Napi 2-3 meccs az ami értékelhető a társak szempontjából, a többiben meg csak carry megy. -
Lomha 8V
addikt
válasz
markknight #4637 üzenetére
Lehet, hogy ez a terv és most a teszt zajlik.
-
Vismajor01
addikt
válasz
markknight #4631 üzenetére
Mi a korreláció?
-
MaYDaN
tag
válasz
markknight #4605 üzenetére
Na majd akkor kiderül hogy lesz, de valóban jó volna, ha így egy kicsit megbolondítanák a játék menetet. S tényleg úgy több értelme lenne, hogy ameddig az áldozat fel pumpálta a cuccot azt szedhesse el tőle az ember.
-
MaYDaN
tag
válasz
markknight #4603 üzenetére
Köszi, szoval akkor majd ilyen lesz a shield rendszer és nem kell gyűjtögetni. Érdekes. Vajon, ha mondjuk levadászol egy piros shieldest akkor pirosat lootolsz ki vagy az alapot és majd megint Neked kell felfejleszteni?
-
Bennyboy
őstag
válasz
markknight #4588 üzenetére
kár, h a rage már nem látszik. -
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #4573 üzenetére
-
válasz
markknight #4569 üzenetére
Miután engem annyira megtisztel a játék, hogy platban is silver társakat adott, az előző szezonban elengedtem a rankedet. Semmi kedvem 0.2-s K/D-s játékosokkal szenvedni. Majd ha lesz rendes matchmaking a játékban, akkor rankedezek. Nem vagyok tanárbácsi. Mondjuk ahhoz is pofa kell, hogy valaki rankedet indítson, mikor tudja hogy köze nincs a játékhoz. És persze viszi a main karakterem, de használni nem tudja, pedig mondtam neki hogy válasszon már mást ha lehet, de nem. [kép]
-
callmeakos
veterán
válasz
markknight #4502 üzenetére
Pontosan ez lenne a tervem
-
válasz
markknight #4494 üzenetére
Probald meg ezt pc-n :D
Eselytelen -
callmeakos
veterán
válasz
markknight #4456 üzenetére
Dettó.
Lejött az 1.29-es update de semmi nem változott még.
-
Gebriel
veterán
válasz
markknight #4436 üzenetére
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
markknight #4415 üzenetére
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #4404 üzenetére
Csak rankeden változik majd a pálya,nem?
-
Vismajor01
addikt
válasz
markknight #4400 üzenetére
Playerek 90% a max silverben van jelenleg, nekem gold2be is sokat kell varni, ahogy 1 hónapja diamondban es predben is kellett
-
válasz
markknight #4400 üzenetére
Nem kell csodálkozni, mikor még goldba is jelenleg összedob a dia4-el is.
Mi ezért hagytuk abba tavaly dia3-ba mert folyamat shiv, meg társai ellen kellett harcolni már plat4-be is, az meg nem fekszik se nekem se a többieknek, hogy begubózunk egy házba minden caustic meg wattson kombójával azt várjuk a jövő hetet. -
callmeakos
veterán
válasz
markknight #4369 üzenetére
Mert lehet hogy sokan azt gondolják hogy azzal a páncéllal kiszedhetetlenek lesznek és Rambo módjára masíroznak, közben meg ugyanaz mint a lila
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
markknight #4348 üzenetére
Az szép amúgy Pc-n nyomod? Nekem közel 100 konzolon de számomra a 300 feletti olyan hihetetlenül hangzik mondjuk 1 hónapot kihagytam én is de tényleg valakinek nincs olyan teljes élete és ezáltal van annyi ideje napi kb 10 órája akkor már elhiszem. Érdekesség tegnap láttam az új szintezésből 400-ast is ami megint elgondolkoztató.
-
Nite
őstag
válasz
markknight #4345 üzenetére
hat en is energy smg-t kernek inkabb
-
válasz
markknight #4328 üzenetére
Elegge :D
Új videó [link] -
Gebriel
veterán
válasz
markknight #4334 üzenetére
Igen.
-
pohár
félisten
válasz
markknight #4321 üzenetére
ezkiez
-
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #4314 üzenetére
Még mindig nem tiszta, úgy tűnik...a kolléga azt kérdi, hogy az aktuális season vége után, mennyit kell várni a season 4-re.
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #4312 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, elnézést
Szóval a season vége után mennyi idővel várható a következő?
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #4304 üzenetére
+1
A duo után nekem is ez jött be a legjobban. -
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #4304 üzenetére
Maradhatna végleg, zseniális.
-
zsoika
addikt
válasz
markknight #4302 üzenetére
Hát nem tudom...alig tudom felvenni a földről amit akarok, folyton mást vesz fel. A távcsöve nem tudok belenézni, így nem tudok sniperezni sem.
-
pohár
félisten
válasz
markknight #4299 üzenetére
pedig jön egy energy SMG, ha minden igaz
-
PAtr0n
addikt
válasz
markknight #4291 üzenetére
Engem ez a veszély nem fenyeget legalább 1 évig, addig meg úgyis javítják
-
PAtr0n
addikt
válasz
markknight #4285 üzenetére
Nagyon tetszetős! Nem gondoltam volna, hogy S4 előtt még kapunk valami content-et.
Shkiz0:
Kb én is azt, de nekem bejön a folyamatosan szűkülő kör is, igazi rohanás lesz, meg a full gold cuccokban nyomulás is, illetve a külső nézet is érdekel, bár azt a PUBG-ben se szerettem különösebben a fedezékből sunyin nézelődés miatt.
Azért Kings Canyon-ba se lesz rossz visszanézni -
jonnyjoker01
veterán
válasz
markknight #4285 üzenetére
Always on closing nagyon jó mókának néz ki
-
Vigilante
őstag
válasz
markknight #4283 üzenetére
Nem csoda, hogy a goldon is 2-4x-es scope van rajta.
Én spec az 1x-es red dot-ot rakom rá, ha van double tap. Középtávon az arany shiledes sem áll meg előtte, mert pillanatok alatt a multé az egész szettje.
G7 double tap +choked peacekeeper még a jó combo. Vagy R99 +PeaceKeeper (vagy épp mastiff, ha találsz). Befejezőnek ezek a shotik nagyon jól jönnek, miután csak belebontottál az ellen shieldjébe.
-
PAtr0n
addikt
válasz
markknight #4278 üzenetére
Flatline a kedvenc, R99 kis tárral nem az én világom, sokat lövök mellé, kell a lila bele, anélkül inkább a G7
sixpak:
Szerintem ebben a gameben elég jó a csipa balance, hála a puskák különbözőségének.
Nekem egyértelműen a Triple Take a kedvenc, utána G7, aztán a Longbow. Utóbbi is iszonyat jó puska ha tud vele lőni az ember, amit én gyűlölök benne, hogy csak hugyozza a golyót, lassan repül, hamar esik. G7 is ilyen gyász, de az legalább gyors. Triple Take persze csak csókkal az igazi, de anélkül közelre is tűrhető, ráadásul a lövedék abban repül a leggyorsabban, noobok (mint én), jobban érvényesülnek vele.
Jahh Kraber, nem lenne rossz, de az is rohadt ejtősen lő, meg lassú, persze a dmg kárpótol.
Prowler selecfirével brutál, imádom én is, biztos kezekben nagyon halálos. -
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #4278 üzenetére
R99 a kedvencem...ha van hozzá legalább egy blue mag.
G7-el szerintem 3-at nem lőttem még, rühellem a sniper puskákat, nem csak itt, minden játékban, az álmom egy olyan játék, ahol 0 sniper weapon van...na, ilyen nem lesz soha.
Nekem most a Prowler jön be, select fire-el, nagyon brutál hangja van auto-n. -
Zimmi91
addikt
válasz
markknight #4274 üzenetére
Nálatok is szarok a serverek napok óta?! Nálam atom lagg, meg kidobálás kb minden meccsen...
-
zsoika
addikt
válasz
markknight #4249 üzenetére
igen...a bénák is hozzájárulnak (a maguk módján) a győzelemhez .... magukra vonják az enemy figyelmét.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
markknight #4244 üzenetére
SBMM? Azt én is tapasztalom hogy tényleg könnyebb lett főleg ha nem Mirage új hajóján van kezdés akkor általában sikerül nyerni vagyis esélyesebb. Neked sikerült Rankedben tovább jutnod?
-
PAtr0n
addikt
válasz
markknight #4241 üzenetére
Persze érthető valahol, mert rohadt hamar ki lenne farmolva minden, túl instant az akció, meg eleve a lehetőség komolyabb teljesítményre, mivel gear-ben indul a csapat. Csak rohadt hülyén néz ki csata végén a 3x 4x felcsattanó BP level up. Szemfényvesztés
-
PAtr0n
addikt
válasz
markknight #4237 üzenetére
Biztos nem véletlen, hogy pont a szülinapomon van vége
Zimmi91:
Akkor szerencséd van, hogy jó srácokkal futottál össze, vagy te játszol túl jól, igencsak nem rossz az a 7 win zsinórban!
Én azt hittem, hogy majd nagy fos event lesz, meg elkennek a predátorok mint a büdösszart, de kellemesen csalódtam eddig. És tényleg, grindolni is tökéletes. -
Gebriel
veterán
válasz
markknight #4231 üzenetére
"de nagyon sok kéthavonta 50 ezret elpufogtatni a Heirloomért, "
Neked nem mindegy?Úgy is öntöd bele a pénzt!
Egyébként mettől meddig tart ez az event? -
Zimmi91
addikt
válasz
markknight #4231 üzenetére
Ez az event a legjobb most Battlepass pont farmolásra, ötöt nyertem zsinórba 60-70k pont / win
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
markknight #4223 üzenetére
Szerintem is megérdemli! Nem gondoltam volna az elején hogy ennyire megfog ez a játék már fél éve vagy mikor is indult de még mindig nyomom szinte minden nap ha nem vagyok benne valami nagyobb címben pl SW. Nekem még idén ami nagyon emlékezetesre sikerült mert volt szenvedés bőven mire a végére értem pedig nem az én műfajom mégis teljesen betalált és elvarázsolt örök élményt nyújtva a Sekiro az összes rohadt mini és főbosssal. Fúj volt olyan boss akivel több órát kínlódtam videó nélkül mire rájöttem másodszorra sikerült levernem. Bocsi kicsit hosszú lett de tényleg nagy élmény volt és valószínűleg nem csak nekem.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
markknight #4223 üzenetére
Jaja én is ezt nyomtam be évjátéka szavazásba. Nem azért mert hű de nagy sztori van itt meg stb... egyszerűen ezzel toltam a legtöbbet idén
Korábban a Planetside 2 volt, azt is jó lenne már visszatenni. -
PAtr0n
addikt
válasz
markknight #4211 üzenetére
Te jó ég, gyémánt 2, én meg most kezdem érezni a játékot (mondjuk PC-n), a Gold 1 is elég szenvedős volt idáig , oszt' még hol a gyémánt....
-
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #4208 üzenetére
Ok, köszi.
Ár most nem fontos, inkább az, hogy ideérjen karácsonyig. -
ridiculous
aktív tag
válasz
markknight #4208 üzenetére
Jó de a Battle Pass sem ad olyan sokat..
Én is megvettem a BP-t de csak azért hogy majd a begyűjtött coinból megvegyem a következőt mert felhozatalban amúgy nagyon gyenge ez a Pass.. -
ridiculous
aktív tag
válasz
markknight #4205 üzenetére
Na én viszont 1 darab charmot sem kaptam, amit nem bánok, jópofák meg minden de engem sose vonzottak R6S-ben sem és PUBG-ban sem amikor bejöttek.
Nagyon érdekesen adja amúgy a játék ezekből a nyitásokból az itemeket, tényleg szerencse kell hozzá hogy értelmes cuccot adjon.. nekem például amióta játszom (LVL138 voltam a patch előtt) alig adott epic itemet, legát meg fejből tudom hogy egy bannert kaptam Wattson-ra meg egy skin-t Caustic-ra és ennyi.. nem tudom hogy aki full komoly cuccokba van az mennyit költhet a játékra vagy oltári nagy szerencséje van-e.. -
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #4205 üzenetére
1 charm, 2x150 crafting metal, egy legendary skin Prowler-re....de legalább ingyen volt.
Erről a boltról hallott mar valaki?
Ajándékba rendelném a Wraith hoodie-t, de gyanús, hogy az official apex storeban nincs is ilyen, vajon jó lehet?
Amugy free shipping worldwide, 2 hét a szállítás. -
Dr. Romano
veterán
válasz
markknight #4197 üzenetére
Én általában Giblaltárral és Bloodhounddal vagyok, nálam egyiknél sincs, de ránézek akkor a többi karakterre hátha valamelyiknél van
-
válasz
markknight #4191 üzenetére
-
válasz
markknight #4191 üzenetére
Ez csak egy ~100mb-os bugfix volt, és nálam konkrétan nincs semmi gond, de ettől még van némi valóságalapja annak amit mondasz. (mondjuk én pc-n tolom)
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
markknight #4187 üzenetére
Köszi basszus valamiért kikapcsolódott magától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest