- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
Basmacskin
aktív tag
szal akkor elég lesz ha rákérdezek.
Azt hiszem a legegyszerűbb az lenne, he barkácsolnék magamnak egy mega-routert, ami táplálná az országot, oszt nem lenne ilyen bajjom -
Basmacskin
aktív tag
válasz
Basmacskin #111 üzenetére
utánna néztem a lognak, rosszul emlékeztem, ő sem tudta elérni.
Akkor ide valami progi kell gondolom... -
Basmacskin
aktív tag
nem lehet, hogy úgy kéne beírni, hogy pl a szolgáltató ip címe, valami jel utánna, aztán az én ip címem?
-
Basmacskin
aktív tag
hát azt most itt nem szeretném elmondani, de egy alacsony számmal kezdődik. (mármint a 200hoz képest relative alacsony
-
Basmacskin
aktív tag
fogalmam sincs, én azén saját ip címemmel noszogattam, ami a kapcsolatoknál látszik, de meg semozdult. Lehet, hogy a szolgáltató miatt?
-
Basmacskin
aktív tag
volna egy olyan gondom, hogyha beírom hogy localhost, bejön. Beírom az ip címemet, bejön. Beírja valaki más az ip címemet, és nem jön be. Most akkor mi van?
-
Basmacskin
aktív tag
áhh megoldódott soory
-
Basmacskin
aktív tag
Hali. Lenne egy olyan kérdésem, hogy itt van az apche. Beírom böngészőbe localhost: minden o.k. Beírom a böngészóbe az ip címemet, és semmi. Régebben ment ezzel a módszerrel, most meg se mukkan. Az ip címemet se tudom tutira, hogy lehet megnézni?
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest