Új hozzászólás Aktív témák

• Batawanga

tag

Befejeztem a storyt én is PS4-en, bár még csak 20-as vagyok és messze az endgame, nem bántam meg a vételt. Néhány mission nagyon hangulatos, sok karakter szimpatikus, abszolút egyutt lehett érezni velük. Végig coopban toltam, és kedvem lesz szerintem soloban is végigtvinni majd egy kis idő után.
    A Shield of Dawn craftolásnál sajnos egy délután elment a levesbe, ugyanis a Dax küldetés után azt írja , hogy szerezz 3 Coriumot Titánok legyőzésével. 6 Titánt vadásztam le freeplayben, mire rájöttem, hogy valami nem stimmel, 0 Coriumom van. Kis olvasgatás után derült ki, hogy Matthias-szal kell beszélni, hogy menjen tovább a sztori, amivel automatikusan meglesz a Shield a végjátékhoz. Amúgy nem csak én értettem félre, vasárnap délután mindenki Titánokat vadászott freeplayben, sokan rám is írtak, hogy csatlakozzak.
    A pálya hatalmas, bár bőven barangoltam vadászat közben, érzésre alig láttam valamit (dungeonok, víz alatti részek eddig kimaradtak).
    A játék bugos bőven, ezt kár letagadni, de az általános játékélmény miatt elnéztem neki. Most értem oda, hogy Quickplayeket játszanék a leveling miatt, konkrétan 5 alkalommal egyszer rakott be rendes missionba, a többi mind bugos volt, végtelen addok boss nélkül, kifagyott playerek, nem indul a következő encounter stb. Kár a játékért, ez többet érdemelt volna, hiába lesz helyrepofozva pár hónap múlva, sok embernek elvette igy a kedvét.

Új hozzászólás Aktív témák