- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
válasz
LordVader80 #18 üzenetére
Attól függ, mi az, ami számít? Nekem P180 van, és nagyon szeretem. Igen, beleépítve egy rendszert dögnehéz, de tényleg halk (lecsavart ventikkel néma), jól szellőzik, igényes, masszív és elegáns.
Nézegettem én is a nine hundredot, és ha az lenne fontos, hogy lássam, ahogy pörög a procihűtő, meg legyen 20as venti, ami leszorítja a házat, akkor biztos olyat vennék.
Nekem a minimáldesign, és az elegancia volt a szempont vásárláskor, meg persze szellőzés és zaj. Ha neked is ezek, akkor vedd a 180 ast. Ha meg lanpartikra akarsz mászkálni, és ott villantani a csilli házaddal, akkor a nine hundredot.
szerk:
Most olvastam WolfByte véleményét a házról, és az csak megerősített, hogy jól döntöttem. A táp pl jó, hogy lent van, de semmi nem választja el a felső tértől. Meg porszűrés sem igazán jó, a plexi mellett bemegy simán.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest