Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsyx
aktív tag
válasz
Capricornus #129 üzenetére
Sikerült, már csak annyi a probléma, nem számítottam rá, hogy egy szigetre nem lehet bármiből bármennyit építeni, így szét kell költöztetnem még több felé a birodalmat.
Be lehet úgy állítani a kereskedőhajókat, hogy egyik szigetemről A termék egy részét elvigye egy másik szigetre és onnan B terméket vigye visszafele? Automatikusra az egészet. Mert jelenleg elég sok időm megy el a hajók menedzselésére. -
kacsyx
aktív tag
válasz
Capricornus #129 üzenetére
Szuper, köszönöm a gyors választ!
-
kacsyx
aktív tag
Sziasztok!
Hátha valaki még nézi ezt a topikot is
A gond a következő: sehogy nem tudok rájönni, hova tudok építeni silk (selyem) és wheat (búza) termesztéshez épületeket, mezőket. Fertilityről pampog egyfolytában, de nem megy sehogy sem termékeny talajt találni nekik.
A silket már telepítettem a nomádok öntözője köré, folyó mellé, természetes zöld területekre, egyik sem volt jó, mindig maradt az épület felett a zöld felkiáltójel.
A búzával ugyanígy, csak azt az északi szigeteken próbáltam.
Hogy kell termékennyé tenni ezeknek a földet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Dark Souls sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile 2
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9, 32GB, 1 TERA, 8GB Radeon, touchbar, garancia ( 18)
- Cryptot (kripto, bitcoin, usdt, usdc, euroc, eth, solana) vennék kp-ért
- LG 65QNED819QA 4k Smart TV! 65"/4k-UHD/120HZ/Freesync Premium/HDMI 2.1/Gamer TV
- ÚJ ASUS Zenbook 14X Prémium Laptop Ultrabook -60% 14,5" I9-13900H 16GB/1TB 2,8K OLED 120Hz Iris Xe
- Sapphire Pulse RX 7700 XT GARIS ELADÓ!
- Új utángyártott 19.5V 4.62A töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X CM MasterBox MB500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest