Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Archanon

őstag

válasz coco2 #55207 üzenetére

Én azért bízom a legjobbakban. :B

Úgy néz ki sikerült felzabálnom az elmúlt évek jobb terméseit, most már megint kegyetlenül nehéz válogatnom, és olyat kifogni, ami érdekel is.

A Hachimitsu to Clover-t imádtam anno, ezért nekiestem a 3-gatsu no Lion-nak, ha már ennyire jó értékeléseket kapott, de úgy érzem lassan fog csúszni. 7 rész alapján nem az a pörgős valami ez sem, és még mindig üresben van a sztori, azaz NINCS egy célja az egésznek, csak szép lassan derülnek ki dolgok, tipik iyashikei. Kicsit félek. Tetszik amúgy, van egy vibeja. Egyelőre úgy érzem a shōgi is szerencsére amolyan erősebb “mellékszereplő”, de lehet tévedek… valahogy nem vonz a sport tematika, ebben a formában pláne. :DDD
    A nagy hypenak engedve nekiálltam a Kaguya-samanak is, de három részt bírtam egyelőre legyűrni. Az ilyen agymenéseket imádtam régen a szürreális bolondságokkal, ez amolyan félúton van a komoly és a teljes agymenés között. Van egy kicsi Maria Holic hangulata, nem tudom miért, pedig közel nem akkora ökörködés. :U

Ha már ökörködés, befejeztem két év alatt az Asobi Asobase-t is. Jó isten gyere le…. :C

Van ám még bőven nagy név, amit több, mint egy évtizede halogatok, de szép lassan majd… Inuyasha in progress, Rurouni Kenshin-re is már majdnem rávettem magam… de igazából nem sok maradt, főleg így, hogy már kisütött a sok diákdráma.

Új kérelem ajánlásra:

Tudtok-e olyat, ami adult cast, komoly befejezett történet, romantikus szál értékelhető benne? Lehet fantasy, akció, krimi, bármi igazából, csak ne iskolás sol és űrhajós melodráma böhöm robotokkal. Jó, ha van olyan szinten, mint egy Tengen Toppa Gurren Lagann, akkor jöhet az is. :DDD (De amúgy igen, a Tengen Toppa az pont megfelel az elvárásaimnak, pedig az eleje agymenés, utána meg epic mindblowing agymenés)

Ja, és kis segítségnek... :B [link]

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák