- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #35000 üzenetére
Három, átugorva a Funimation izét.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Máté94
addikt
Totheground: IOWA-CH-CHAN :3333
Kész. Meg-meg-megöltek. Kigyilkoltak. WAT.
-
F34R
nagyúr
Ki nezi a Boku dake ga Inai Machi-t ? A szezon egyik legerdekesebb sorozata.
Vegre egy jo kis Psychological -
Mister_X
nagyúr
-
renji00
aktív tag
Már érzem a "fcin weeb" beszólásokat.
Itt[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Mister_X #35005 üzenetére
Időutazást(ugrást, akármit kecskét)? lol
(#35008) renji00
de gazdag vagy, adj mar penzt. ha mar valami varatlanra vagysz.
,
(#35004) F34R
Epp a hetvegen kerdezte tolem ismerosom, hogy milyen a szezon, aztan ezen kivul nem igazan jutott eszembe semmi uj, amit emlitenek, talan a grimgar, de az meg mmorpg elozetes tudast, vagy valami hasonlo ismeretseget igenyel, kulonben veszit a varazsabol.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
válasz Máté94 #35010 üzenetére
KONOSUBA,
Dimension W, Dagashi Kashi, Ajin,Showa Genroku RakugoShinjuu pedig külünösen jó.Többit is lattam szerintem, csak nem emlekszem a cimukre. Nem egeszen ugyanaz az elkepzelesunk a "jó" animerol, nyilvan ezert irtam, hogy a grimgarnal pl mmorpg mult nem art, hogy kedvelt legyen.
Nezem az athuzottakat is, csak nem ajanlanam. Nagy kulonbseg
Everybody lies.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Pttypang #35011 üzenetére
Pedig a Dimension W és a Showa Genroku is jó és ajánlanám is. Meg persze Akagami no Shirayuki-hime S2 és Boku dake ga Inai Machi. Én pont a Dagashi Kashi-t nem ajánlanám, Konosuba még jó. Schwarzesmarken-t egyben lehet ajánlanám, heti rendszerességgel elég vontatott, Divine Gate meg auto drop.
Ha egy top 3-at kellene kijelölnöm friss sorozat (=nem folytatás) esetén, akkor Boku dake ga Inai Machi (érdekes krimi), Dimension W (sci-fi, krimi), Showa Genroku (érdekes téma, post-WW2 Japán + rakugo).
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
unclefucka
senior tag
válasz Totheground #35014 üzenetére
Berakják Iowa-chan -t, vagy Iowa-chan -nak a 16inch -est?
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Pttypang #35016 üzenetére
Szóval nem dícsértem... nameg a topicban sokaknak tetszett a Shingeki no Kyojin is, hát az se különb.
A light novel elvileg sikeres, csak a kivitelezés... hát nem értem, hogy miért kell nyomatni az emberiség a kihalás szélén van + tevöröskutyavagydögöljmeg párhuzamot. Én azért megvárom, hogy mi lesz belőle, mert mégis csak Muv-Luv univerzum.
-
veterán
válasz Mister_X #35017 üzenetére
Nyilvan, nezegetem, de inkabb a szenvedosen attekergetest preferalom ezzel kapcsolatban, szep nagy lepesekkel, valamiert a vinnyogo pitsak es a kemeny katonai szolgalat nekem nem all ossze.
Evangelionban legalabb nem mindenki alkalmas azt a szutykot vezetni.Everybody lies.
-
-
Hintalow
senior tag
Végeztem az Eden of the East-el, (sorozat + 2 movie) a moviekat kicsit összecsapottnak éreztem, de még ennek ellenére is bőven megérte a ráfordított időt, jól jön néha egy komolyabb sorozat a sok idétlenkedés között.
Azóta lenyomtam a Ruin Explorerst, már hiányoztak azok a boldog 90' évek 4-es OVA, generic fantasy setting (aranykorát élte akkoriban) de nem lehet megunni, annyira szép a kézzel rajzolt grafika a mai stílussal szemben, hogy szinte nyugtatja a szememet (elképesztő, hogy milyen részletesen és aprólékosan tudtak annó dolgozni az öreg módszerekkel)
Most pedig gyors váltással a His and Her Circumstances van terítéken, kicsit féltem tőle, hogy túl geil lesz, de szerencsére tévedtem, előre érzem pár rész után, hogy szeretni fogom Yukino elfuserált belső énje telitalálat a kifelé mutatott "tökéletes lány" imidzsével szemben. És hát itt is a rajzolás... az mindent visz.
[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Accel World: Infinite Burst Film Slated for July 23
Miért nem csinálnak rendes folytatást?
Live-Die-Respawn
-
-
bandiras2
senior tag
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Máté94
addikt
Ne-ne-ne-ne-ne, Totheground, síírok!
Yura-nál a végén... Ez unexpected volt. Most is fáj az oldalam! -
válasz Totheground #35035 üzenetére
Nem kell ahhoz álmodni. 24/7 ez játszódik le idebent.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
renji00
aktív tag
Én két éve általános iskolás lányokat korrepetálok...
-
-=RelakS=-
veterán
Cseszd meg
Én meg Serious Sam 3-mat tolok, de élőben, és valahogy nem úgy megy, mint a gép előtt
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
-
renji00
aktív tag
válasz -=RelakS=- #35043 üzenetére
Biológia és fizikai erőhatások.
-
renji00
aktív tag
válasz -=RelakS=- #35045 üzenetére
Birkózás.
-
oriic
HÁZIGAZDA
DxD
1-2-3. évad+OVA+Specialok:
A sok csöcs ellenére (bár kicsit jobban elmozdulhattak volna borderline irányba ) szerintem egész jó volt a 3 évad. Várható ebből folytatás amúgy? Van hozzá kellő alapanyag? (manga, LN, akármi)
Live-Die-Respawn
-
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest