Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nova96

őstag

Dragon Crisis

Kicsit csalódott voltam, az elején, de összességben nagyon tetszett, egyet bánok az animébe az a hárem szál teljesen felesleges, de tényleg van egy fő szál és a mellé berakták a hárem szálat, „csakhogylegyenezis” stílussal. Én szeretem a ecchi/háremet, de itt felesleges volt, sőt rontott rajta.
    A történet maga tetszet. Amiatt kezdtem bele, egy kis sárkányos anime….és egész jól fel volt építve a story. A seiyuu gárdát kiemelném, Rie Kugimiya szerintem aki kicsit nézz animét tudja ki ö és Yui Horie (Hanekawa) és az összes el lett találva. Az OP ami még tetszik egyedi és jó, és szerintem Horie énekli, de ezt nem mondanám biztos, csak így hang alapján. ED átlagos. A befejezés tetszett, már mint a szerelmi szál része, a történet befejezés nem tetszett az az a legvége…lentebb leírom mi volt benne
    Én ajánlom,egy nézést megér bőven aki szereti a fantasy, a sárkányokat és esetleg lezárást is akar nézze meg, de persze nem tökéletes.
    710

SPOILER

Lényeg a lényeg, a végén körbe ugrálták a főszereplőt mi közbe már mindenki tudja, hogy össze jöttek Rosa-val… ez engem már idegesített. Ennyire nem kéne a hárem szálat erőltetni főleg, ha nem illik oda.

Higurashi no Naku Koro ni

Ehh,ö..hm...történetről kb. ennyit tudnék elmondani,(de a történet vezetésre megkapja tőlem a maxot, mivel olyan jól fel van építve, hogy az izgalom mindig meg maradjon) szóval marad a többi a grafika pofára esés, régebbi animéket láttam szebb, grafikával.. OST átlagos, OP nem rossz , ED nem tetszett. Karakterek, hát...a madarak szimpatikusak voltak. ;] :DDD Viccet félre téve, ebből a sorozatból ennyi kevés...szóval, hamarossan folytatom...csak lenne elég idő rá.
    Egy kérdésem lenne azokhoz akik látták végig, mert erre kíváncsi vagyok

szóval, két tippem van arra, hogy a fejezetek mindig eltérnek. Egy nem időrendbe megy a dolog és/vagy az részek közbe ugrálunk az időbe, de ez nem magyarázná meg miért térnek el a fejezetek mindig. És nem azt kérném válaszként, hogy ez meglesz válaszolva, hanem, hogy tévedek e, ha igen miért is ilyen a történet vezetése

Új hozzászólás Aktív témák