Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova96
őstag
Dragon Crisis
Kicsit csalódott voltam, az elején, de összességben nagyon tetszett, egyet bánok az animébe az a hárem szál teljesen felesleges, de tényleg van egy fő szál és a mellé berakták a hárem szálat, „csakhogylegyenezis” stílussal. Én szeretem a ecchi/háremet, de itt felesleges volt, sőt rontott rajta.
A történet maga tetszet. Amiatt kezdtem bele, egy kis sárkányos anime….és egész jól fel volt építve a story. A seiyuu gárdát kiemelném, Rie Kugimiya szerintem aki kicsit nézz animét tudja ki ö és Yui Horie (Hanekawa) és az összes el lett találva. Az OP ami még tetszik egyedi és jó, és szerintem Horie énekli, de ezt nem mondanám biztos, csak így hang alapján. ED átlagos. A befejezés tetszett, már mint a szerelmi szál része, a történet befejezés nem tetszett az az a legvége…lentebb leírom mi volt benne
Én ajánlom,egy nézést megér bőven aki szereti a fantasy, a sárkányokat és esetleg lezárást is akar nézze meg, de persze nem tökéletes.
710SPOILER
Lényeg a lényeg, a végén körbe ugrálták a főszereplőt mi közbe már mindenki tudja, hogy össze jöttek Rosa-val… ez engem már idegesített. Ennyire nem kéne a hárem szálat erőltetni főleg, ha nem illik oda.
Higurashi no Naku Koro ni
Ehh,ö..hm...történetről kb. ennyit tudnék elmondani,(de a történet vezetésre megkapja tőlem a maxot, mivel olyan jól fel van építve, hogy az izgalom mindig meg maradjon) szóval marad a többi a grafika pofára esés, régebbi animéket láttam szebb, grafikával.. OST átlagos, OP nem rossz , ED nem tetszett. Karakterek, hát...a madarak szimpatikusak voltak.
Viccet félre téve, ebből a sorozatból ennyi kevés...szóval, hamarossan folytatom...csak lenne elég idő rá.
Egy kérdésem lenne azokhoz akik látták végig, mert erre kíváncsi vagyokszóval, két tippem van arra, hogy a fejezetek mindig eltérnek. Egy nem időrendbe megy a dolog és/vagy az részek közbe ugrálunk az időbe, de ez nem magyarázná meg miért térnek el a fejezetek mindig. És nem azt kérném válaszként, hogy ez meglesz válaszolva, hanem, hogy tévedek e, ha igen miért is ilyen a történet vezetése
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile (ARPG)
- Linux kezdőknek
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest