Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeloodallas
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 3 hónapja kezdtem egy frontend developer kurzust - összesen 56 tanóra (28x2óra) a képzés, most úgy 40 óránál járunk. Ez idő alatt végigvettük a HTML, a CSS, a JS témakörét, valamint foglalkoztunk JSON-nal, AJAX-szal, most pedig az Angularral foglalkozunk nagyjából 3 tanórája.
Nekem ez túl gyors, munka, család mellett legalábbis. Eddig is alig tartottam a lépést, de az Angularnál nem csak teljesen elvesztettem a fókuszt, de már kedvem sincs az egészhez.
A kérdés egyszerű: Én vagyok kevés ehhez a szakmához, vagy egyébként sem reális ilyen ütemben haladni? Eddig érdekesnek tartottam az anyagot, nem esett nehezemre bármikor gép elé ülni, néha még telefonon is kódolgattam.
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Búvárkodás
- Tippmix
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest