Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Akkuban erősít a középkategória
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aragornka
csendes tag
Köszi a tanácsokat, jól esik. Amúgy a közvetítő céget leinformálta azt létező és hivatalos 2005 óta. Viszont a vállalatot, amely alkalmazna azt csak feb18-dika után tudom leellenőrizni, mivel addig nem lehet tudni, hogy két vállalatból melyik jön interjút tartani. A közvetítővel kötött szerződésembe egyelőre csak annyit írtak, hogy "Grampian country food group......." de ennek rengetek leányvállalata van, tehát míg meg nem mondják melyik addig lehetetlen bármi infót is szerezni róla, én legalább is eddig nem igazán kaptam.
Az útelvelet meg törvény szerint ki sem adhatnám a kezemből mivel az hivatalos igazoló okmány stb. Na de ha kell az ügyintézéshez azt már megértem, mivel a home officehoz is azt kérik, mikor regisztrálsz.
Ha van itt valaki manchesteri a fórumon, akik a közelben tud valami baromfihús csomagoló gyárat akkor az jelezze, mert valszeg arról lenne szó.Még puhatolózóm az ügyben, interjúig minden képen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- Everflow ASUS videókártya hűtőventilátorok
- Intel Core i5-10400F + ajándék Cooler Master hűtő
- Stalker 2 Heart of Chernobyl Collector's Edition, bontatlan, 10/10 állapot, PC Steam
- HP EliteDisplay E233 káva nélküli, FullHD, IPS monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest