- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirpi
senior tag
válasz
Jumbozorz #5969 üzenetére
Nekem is iszonyúan melegszik (SGSII), és a képernyőzár feloldása után force close-ol, újra kell indítani, szóval még van mit csiszolni rajta. Egyiptom kivégezve (40/40), de az a bajom, hogy mivel összesen 3 féle pálya van az egész játékban, már most elkezdtem unni. Főleg, hogy összesen 6 slotom van (a 7.-et még nem nyitottam ki, mert baromi lassan szórja a kulcsokat), ezért nem sok változatosság van a pályákban, nem érzem azt, hogy hú de jó, hogy jön egy új küldetés. Ráadásul a 2-3. világban mintha ritkábban adna kulcsot is, szóval nekem se jön be az IAP-irány. De legalább nem is fogok fizetni érte, mert nagyon elszállt árak vannak benne (egy növény 537 Ft). Esetleg ha a 4. világ fizetős lesz, és nem túl durva árszabással, akkor meggondolom, de tárgyanként elvárni, hogy fizessünk eléggé a legalja...
A coinoknak sincs kb. semmi értelme, a power up-okkal szépen lehet gazdálkodni, nem vettem még egyet se, a 3 "isteni beavatkozás" meg szerintem csalás, úgy nyilván nem téma a pályákat megcsinálni. Ehhez képest nem vágom, miért is akarna bárki 450.000 coint megvenni 26 ezer(!) forintért?!
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- PlayStation 5
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Xbox One
- További aktív témák...
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged