- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
És ha kikapcsolod ? majd valami gombkombinációval indítod ?
Ezt a leírást próbáld meg, hátha !
Bekapcsolás vagy kikapcsolásnál a power gombot ha sokáig tartod nyomva akkor sem jön fel valami menü vagy kapcsolja ki ezt a sz*rt ?
-
törölt tag
Ahonnan ezt másoltam az meg már nem aktív fórum... Laza szellemváros lett, már csak páran bolyongunk benne...
A banda 80%-a meg itt van a PH!-n
T_chris
Hozzászólásai: 41524
Témái: 62
Üzenetei: 10120
Eddigi online ideje: 243 nap 0ó:49p
Regisztráció ideje: 2004.06.23 16:56 (3898 nap 2ó:36p)
Látja a smileykat. -
Tomi_Ohl
veterán
-
no more
veterán
Annyit simán megért, sőt!!!!
Amúgy röhögni fogsz, Media Markt-ban vettem még a HL2 CE-t 10k (!!!!!) HUF-ért... Nem tudom, honnan lopták, volt belőle 1, vagy 2 darab (egyik már az enyém
)... Ha jól emlékszem, anno 30k körül volt a CE, azért sem értettem hirtelen. Kerestem valami kamu kiírást, apróbetűs részt, de semmi. Odavittük a pénztárhoz, mondom nézze már meg, mennyibe kerül... Lehúzta a csaj, "10000", okés, akkor vinném.
Hú, volt vagy 7-8 éve már. Máig nem nagyon volt olyan játék, ami annyira jól elszórakoztatott, mint a Half-Life2. Talán még a Metal Gear Solid szériát tudnám említeni... ez a kettő játéksorozat örök kedvenc nekem.
(#2405) sqpp: Hehe.. én a mai napig néha előveszem a HL2-t egy kis Ravenholm-os mészárlásra.
És... még mindig azt a Steam accountot használom, amit a CE-vel csináltam!
-
Tomi_Ohl
veterán
Akkor majd számolj be, mennyivel csökkent a fűtésszámlád, illetve hány hajszálad hullott ki az egyáltalán nem megfelelő nyalókától.
pingvin akkor tényleg ne legyen galamb.
rák ki kell próbálni, tényleg.
tűzmenyét most már nem értem. Ugyanannak az állatnak van két neve, de az egyik mégsem létezik?
-
Tomi_Ohl
veterán
Amint feljebb linkeltem, már van rá működőképes ROM. Egy két kisebb hibától eltekintve elég stabil. Amint javítva lesznek rendesen a hibák, ki is fogják adni. Jelenleg a fő fejlesztőnek vizsgái vannak, úgyhogy nincs sok ideje.
XLOUD-ot bele lehet tenni, úgy, ha a Walkman lejátszót is beleteszed, de azt hiszem, hogy az csak ott fog működni. Én az equaliser összes sávját felvittem maximumra, hasonló effektet érsz el azzal is.Balathruin ezt meg hogy?
-
Tomi_Ohl
veterán
Arc S-en ennyi RAM van:
Már van mini próra is CM12, de magadnak kell felépítened. De ha nem baj, hogy nem tiszta CM, ajánlom a CM resurrection remixet, ami még több beállítási lehetőséget kínál. Az már van letölthető formában is: [link]
Második partíció kell SD-re, mivel ott lesz a data, úgyhogy a ROM sebessége nagyban függ az SD-d sebességétől.
Én még azért nem tenném fel ezt a verziót, mert állítólag még nincs recovery. De ha kijön új build, abban már javítva lesz.
Ja, amúgy itt megy a lollipopról a beszélgetés: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest