- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mentic18
aktív tag
-
no more
veterán
Én maradok only csúcskategória... Inkább várok egy évet és elérhető áron lehet kapni az 1 éves csúcsmodellt. De igazából a mostani telefonok 2-3 évig simán állják a helyüket. Most volt 97 ezer az S7 Telekomnál. Abban az árkategóriában nyilván nincs ellenfele. No, meg már ott a Black Friday is... Az a baj, hogy közép, és (főleg) alsóbb kategóriában nagyon sok a kompromisszum.
-
vodrosjozsi
addikt
Nagyon szívesen! Szeretem osztani (az igét) a jó filmeket
igazad van, veri a gyűrűk urát, a hobbitot, az avatart és a többi nagyszabású filmet is. De csak azért mert földhözragadtak a filmek, és nem az jön le, hogy képgregényfilmek. Ez a legjobb benne. Mint egy igazi film.
Ja igen, a végén én is néztem de aztán levágtam, hogy mivan
Nem tudom, nekem is így visszagondolva a DK rises tetszett a legjobban mivel itt mindegyik karakter a helyén volt, nem volt nyávogó Rachel (a második részben idegesítő volt), de Tom Hardy nem akkora színész. Nem tudom miért vannak oda érte, itt viszont pöpec volt, kb legyőzhetetlen.
Amikor megjelent Liam Neeson akkor borsodzott a hátam -
Aryon87
félisten
Hoppa bizony 😁
Sracok, csak nalam hulyeskedik a FB, vagy ez valami uj feature? (Tudom, az FB sose volt normalis, de ettol most tekintsunk el)
Amire kivancsi lennek, nalatok is csinlja, hogy mikor fooldalon van, majd appbol kilep, ujboli belepesnel meg az ertesitesek oldalra megy, majd ezt csinalva kilep-belep, es mindig hol az egyik hol a masik oldalon nyitja meg.
Arrol nem beszelve, hogy ha megnezek egy bejegyzest, visszalepve mindig a tetejere ugrik.😤 -
-
-
-
Yeffy
veterán
igen, tisztaban vagyok vele egyebkent, van is toluk par cuccom, foleg kabelek meg az elozo telomhoz, meg ehhez is, az uj Type-C-vel, es en is meg vagyok veluk elegedve, csak annal pl van jopar elegge lehuzo review.
ezert lenne jo, ha valakinek mar lenne ilyenje pl, hogy megosztana a tapasztalatait, hogy milyen... -
A legtöbbször külön rögzítik is a szerződési feltételekben, hogy nem bontható ki fizetés/átvétel előtt, megnéztem most egy PPP leírást:
Kibonthatom-e a csomagot fizetés vagy átvétel előtt?
Sajnos ez nem lehetséges, mivel mi a kézbesítést vállaljuk és csak bontatlan csomagot tudunk átadni. A csomag tartalmával kapcsolatos kérdésekkel fordulj a webáruházhoz!
Forrás: Link
w333: A fentiek alapján visszaküldik a feladónak, ha nem veszed át, panaszt meg nincs miért tenni.
-
vodrosjozsi
addikt
Ja én se japánul szerettem volna
okés akkor majd írj messengeren ha megvan mikor rendelsz. Köszi.
Quqesz: nem is mondtam h akarok tőle valamit
Doki: én az exemmel a kapcsolatunk előtt is legjobb barátok voltunk, azután se változott semmi ezügybende megértem.
Na megnéztem handras videóját.
Sajnálom, hogy erre a döntésre jutott, és hogy munkanélküli lett. Tök normális hangot ütött meg, nem is hiszem el, hogy eddig fújtam rá.
Én remélem, hogy bejön az elektromos autóval kapcsolatos dolgai, hiszem, hogy ebben van a jövő. -
vodrosjozsi
addikt
Ja, egyedül azt lehet majd látni, hogy Aryon kérdez a semmibe mert kb csak ő lesz itt meg te:
Skacok, szerintetek melyik éri meg jobban? Note 10, lg gnyóc vagy a Mi7lite plus? De a csamcsung kilőve mert megint elhaladtam egy bolt előtt és be volt égve mint a sz@r, meg olyan hulladék kinézete van -
vodrosjozsi
addikt
Te is ezt az életérzést tolod? It's everyday BRAAAUUU
-
vodrosjozsi
addikt
Gyilkolni tudnék amikor rálépnek a cipő sarkára.
Aztán az h bocsi.. bocsásd meg te hogy most megmurdelszbár én vallom, hogy amíg suliba jár valaki (nem egyetem, főiskola) addig ne vegyen fel ilyen méregdrága cuccokat mert vagy ellopják vagy tönkreteszik. Tapasztalatból beszélek, rohadt sokszor kipécéztek emiatt. Viszont ha saját lakásban élnék akkor biztos h elbacnám a pénzt minden hónapban egy-két cipőre
-
vodrosjozsi
addikt
Én áldom az eget, hogy 12 éves korom óta 42es lábam van
beszoptam volna rendesen. Bár azóta csak a fenti cipő van meg de rohadt kényelmetlen bazzzeg. Te hogy tudsz ilyen convers cipőkben járni?
Egy airmax vagy shox sokkal kényelmesebb és tartja is a bokámat, nem mellesleg ultra szexi, és magasabban vagyok 1-2 cm-el -
Orlin
addikt
Kindle van nekem is,de anyumnál van most egy tablet és arra kellene majd esetleg néha 1-2 könyv.
Vegyes formátum.Most feltettem egy könyvet és sem a pdf sem pedig a mobi formátummal nem vagyok megelégedve.Nagyon picik a betűk és ebben a programban a méreten sem tudtam állítani.Köszönöm!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest