- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
mentic18 #54871 üzenetére
Előzetes sok mindent nem árul el
De akár lehet egy olyan gagyi film is mint a Blade Runner 2049 !
Szerk.
Tegnap este láttam a Cloverfield Paradox ... nem volt rossz, nem volt rossz !
-
-
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #54720 üzenetére
Jaja, nem huseges, csak a torlesztovel vagyok odakotve. Viszont ha egyosszegben fizetem a fennmarado hatralekot (ezt ugyis meg akarom kerdezni mennyibvan erre meg), egybol zarjak is le. U11 is igy ment el + az uj tulaj mar fuggetleniteni is tudta miutan a telenor megkuldte a kodot neki.
-
-
válasz
mentic18 #54561 üzenetére
Fogalmam sincs, miről beszélsz, az én telefonom mindjárt le fog merülni....
Egyébként rájöttem, hogy sokat dob a helyzeten az, hogy nincs benne SIM kártya. Persze így is elképesztő az eredmény.
-
no more
veterán
válasz
mentic18 #54529 üzenetére
Ezen én is csak néztem... Főleg, hogy a "fotós jól kihasználta a hosszú záridőt". Valójában csak megnyomta az éjszakai módon az exponáló gombot és a telefon magától lőtt egy fotót (és magától állítja a záridőt). Pojééén.
Viszont a Honor 8 gömbös fotója tényleg csodaszép! Nagyon tetszik!
-
-
-
-
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
mentic18 #54138 üzenetére
Jó nem kell a duma, ez számomra akkor is az volt. Az hogy tegnapi hír hát.. a star wars is már jó ideje ment mikor spoilereztél mégis spoilernek számít.
Nem számít, hogy volt rá alkalmad és nem nézted meg (talán nem értél rá és direkt kerülöd a híreket) az akkor is spoiler ha elmondja valaki és nem tudtál róla.
54141: hah, Cilic nem nagy szám? Ott volt Nadal is, Fucsovics.. nagy ellenfelek voltak. Ha az avengersnél egy pillanatot elmondasz, leírsz véged. Nem úgy mint a thor-nal vagy a Dr. Strange-nél. Kerüljük a spoilereket -
válasz
mentic18 #54022 üzenetére
Az igazság az, hogy a japán betűk 99%-a kínai, tehát nincs sok különbség.
Ami a különbség, hogy a kötőszavakat, valamint az idegen és a hangutánzó szavakat oridzsinál japán írással írják, ez lehet az egyetlen szembetűnő támpont.
Minél bonyolultabb egy japán szöveg (pl. újság vagy tudományos cikk), annál nehezebb megkülönböztetni a kínaitól.
A koreai viszont tényleg más. -
-
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
mentic18 #53546 üzenetére
Boborján, egyet jegyezzél meg. A jeti nem szekrény
quqesz: hát azért mem is említettem külön Morgen Freeman-t és Michael Caine-t mert mindketten zsenik.
Liam Neeson-t én is bírtam a star wars-ban, és állítólag benne lenne egy új filmben ha összehoznák végre a kenobi filmet
Viszont tény, hogy bármennyire jó volt Nickolson Jokerként ő csak magát hozta kbleadger meg emiatt halt meg, pláne ahogy ezt előadta..
nrg: igaz nekem se abba tartozik mert a Schindler listája miatt oscart érdemelne, az ismeretlen férfi miatt is kb, a másik férfi is jó film volt.. meg az első Taken. csak sokat játszik filmben. -
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #53294 üzenetére
A Malwarebytes sokszor segitett mar, bizom ebben a programban, ahogy az AVG is.
Volt mar pelda arra hogy benyeltem egy trojait, ami 20 percen belul megette a gepemet, ez a 2 program pucolta ki a geprol teljesen.no more: eszemben sincs arra a kakira cserelni. Note megeszi.
W333: igen win10
Remek, csak begyujtott valami sz@rt..
-
-
válasz
mentic18 #52826 üzenetére
Nekem a tetkótól is kiráz a hideg...
Szóval az arcműtétet is általános társadalmi jelenségnek tartom, akárcsak a tetoválást vagy a piercinget.
Van, és kész.
Én szeretem a testem úgy, ahogy van a hibáival együtt, de elfogadom, ha valaki máshogy látja önmagát.
Ha a fenti megoldásokhoz folyamodik, megérteni nem fogom, de mindenkinek mások az értékrendjei -
-
-
-
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
mentic18 #52230 üzenetére
Sose az androidos telefonokról szólt ez. Arra ott van samsung galaxy S7/s7 edge topic
ha csak az androidról lenne szó itt pár ember kukázva lenne + sárkányné se itt tolná a tüzet.
quqesz: kertész szemmel már az fáj amikor valaki a füvön sétál vagy csak átmegy rajta pláne ilyenkor amikor nem tud regenerálódni ezek meg állnak rajta.. -
Quqesz
nagyúr
válasz
mentic18 #52186 üzenetére
Nem vettem tagságot, szerencsére nem is lassulok beeeeeee......😀
MLSz
Magyar
Le..opom a pénzt
Szarháziak🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑
De akár lehetne film is a válogatottról a "Dicstelen Brigantik"címmel....😨😤
Nem lenne szabad pályára engedni őket, mert akkor nem taposnák le a füvet.....másra meg úgysem jók...jövő héten a grönlandi hajléktalanok ellen játszanak...sztem kikapunk.....😒 -
-
-
SybenX
őstag
válasz
mentic18 #51603 üzenetére
Természetesen meg lehet ott élni egy magyar fizetésből vagy nyugdíjból viszonylag jól, de gazdag nem leszel ott sem. Nyíregyházán nem hiába vannak tele a boltok ukránokkal, mivel itt olcsóbbak a karácsonyi dolgok, műszaki cikkek, autók mint kint, de már lassan az üzemanyag is eléri a magyar árat.
Én meg onnan tudom, hogy nagyszüleim Kárpátalján laknak még, illetve én is odavalósi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Medence topik
- Micro Four Thirds
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged