- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
mark!
őstag
válasz
mentic18 #56424 üzenetére
szidd csak a rendszert
nrg: a töltő van megtörve, de nemértem, hogy miért nem jelezte az akksi szintjét, amikor 40%-on volt?
(szar az akksi, de egy fél órát bír még)
tudok szerezni másikat, de én már nem bízok az ilyen ketyerékben
kihordtam az előbb egy szívrohamot lábon, többet nem szeretnék, szóval most beállított pózban használom a töltőt hogy lehúzzam a sorozatokat aztán átrakom őket telóra.
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mentic18 #56322 üzenetére
A samsung saját videó mappázó appja. Onnan jött le, ahol a számológép, healt,srb samsung appok vannak(galaxy app store v mi). A connect az rendben csatlakozik, csak mikor az appban elindítom a videót, akkor szaggatottan játsza le. De az album app mintha nem csinálná ezt, csak nem volt időm lemeózni.
-
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mentic18 #56204 üzenetére
Várj! Olvasd el a Doogie bemutatót! Hát az gyerekek.......beszarbehugy😁😂🤣😄
anytime
Nem kell offolni, ez off topik. Örülök, hogy segíthettem! Azt meg tudod tenni, hogy rákötöd pc-re és a mappákat átböngészed. Sokszor vagy van saját mappája az appnak+ a download mappa, vagy az android mappa alatt keresd, mert sok mindent oda is be tud rakni. A telefon tárhely listázása gyártó és android verzió függő, láttam már több fajta verziót is, ez ilyen. -
-
-
-
-
Lacy6
senior tag
válasz
mentic18 #55916 üzenetére
Nem tartott sokáig a Note8.
Szerintem túl magasra tette a lécet a HTC, ami korábban jóval több ideig megvolt neki.
A fényképek minősége nem hozta az elvártat, meg ha nem használja ki a mobil képességeit amit főleg üzletembereknek fejlesztettek ki, akkor tényleg nem éri meg az árkülönbözetet kifizetni.
Amúgy ennyi pénzből ha már a legelején vesz csúcskategóriás kompakt gépet akkor sokkal jobban járt volna.
Honor9-et meg lehetett volna tartani mobilként, ami alkalmi fotózásra is tökéletes lett volna. -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #55806 üzenetére
Lényegében nem én fogom bánni, mert amíg én normálisan reagálok vissza a trollkodásra, nincs miért szóljanak nekem. Az ha valaki a többszöri kérésemre se tud leülni a hátsójára, az már nem az én bajom.
Ezt magamra is értem, mert tisztában vagyok azzal hogy én mit tettem korábban (bár mégsem én voltam büntetve akkor sem, pedig az ajtó nálam is nyitva bármikor egy bannra, egy hangom nem lesz rá ha hibázok)w333: lesz majd egy pro és kontra részemről. De ha a Mátét jobbnak hozom ki, ne legyen itt nekem sírás rívás előre szólok.
És mielőtt még bárki megszólná ezt a mondatot: nem nem a kedvenc márkám miatt fog kijönni jobbnak.
(nem véletlen nem kedvelnek sokan, de pont letojom)
-
-
Archttila
veterán
válasz
mentic18 #55480 üzenetére
Device manager: Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM30) és a létező összes drivert próbáltam sőt! Vboxba Win 7 alatt is megnéztem de semmi, pedig találtam egy usert akinek így sikerült megoldani mert Win10 alatt ADB nem látta de VM Win7 alatt összehozta.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
-
-
válasz
mentic18 #55328 üzenetére
Én nem unok semmit, ezért nem is lépek ki, szórakoztat, csak nem trollkodással vezetem le.
Lehet poénkodni, néha kell is, csak van egy határ, illetve van olyan, aki keveri a kettőt - néha nem tudom eldönteni, hogy trollkodva poénkodik, vagy poénkodva trollkodik -, na az a legrosszabb. -
-
válasz
mentic18 #55323 üzenetére
Szó sincs arról, hogy miattad történne bármi is, attól, hogy leírtad a problémát, még nem Te okoztad azt. Ha sor kerül moderációra az úgyis az én döntésem lesz, nem a Tied, nem Akooos-é, és főleg nem Aryon-é, ahogyan azt többen felrótták neki itt.
Mondjuk ha túllépnek egy határt, akkor az teljesen mindegy melyik topikban történik, a PH-n nincs olyan topik, amire ne vonatkoznának az alapelvek. Viccelődni lehet, haverok barátok nyilván többet is eltűrnek egymástól, egy elszeparált topikban ahová csak szűk közösség jár, mi is többet megengedünk, de van az a szint, ami alatt már egyértelmű, hogy nem mind a két oldal találja egyformán viccesnek azt, és ez előtt kellene tudni abbahagyni.
-
-
-
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #55135 üzenetére
Igy van, ha Samu, akkor most mar szigoruan a Note johet nalam szoba. Bar azert kivancsi vagyok az S9+ mut alkot forradalmian uj kamera cimen (ejjel attol meg ugyse fog tudni fotozni szal mindegy is
)
M10P mint irtam a Telenoros hiba miatt kiesik, igy nem lesz egyhamar, kiveve ha nyar kozepeig nem javitja ki a Telenor a bakit.
V30+ kucsit tartok tole latva az LG hogy pusztul + a hirtelen ertekvesztese.
U11+ marad csak eros jatekban.
Az ujak kozul meg a P20 lehet jatekos, bar ha a szifon mintazatot kapja, akkor kihagyom.
Szifont azt soha, valosan soha. Tudom, Samura is irtam, de azt mas miatt. iOS-t nem tudnam megszokni -
no more
veterán
válasz
mentic18 #55129 üzenetére
De, mivel valami hibát talál, ezért vált V30-ra, ami beég neki egy hét alatt. Ez nem fog megfelelni, így 2.5 hónapot szervizben lesz, majd a refurbished telefont eladja 90 ezres veszteséggel, és inkább a Cetelemhez fordul segítségért, hogy megvehesse a Mate 10 Prot. De, közben csökken az S9 ára...
To be continued...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged