-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Köszi
Én is úgy gondolom. Eleve már a nyugisabb környezet (jó persze idióták mindenhol megfordulnak, csak legalább az alkeszoktól mentesülök végre), még ha 11 órás meló is, akkoris emberi időben érek haza, mikor nem az alvó családot látom valamint a szabadnapok is elvileg jobb leosztásban lesznek. Fizu is jobbnak ígérkezik (időközben kaptam egy minimális infót erről a plusz juttatásról). -
Aryon87
félisten
Elvileg a KÖKIben lehetséges, melóbamenet azért megérdeklődöm..
Találtam egy ilyen infót is:
A határidő elmulasztása
Az utalást a foglalást követő egy munkanapon belül végre kell hajtani, ellenkező esetben a foglalást töröljük. Ha a banki átutalás elindítását követő 5 napon belül nem kap visszaigazolást a foglalásról, hívja aWizz Air telefonos ügyfélszolgálatátMunkatársaink ellenőrzik, hogy beérkezett-e az összeg.Azaz értelmezésem szerint helytálló az előző hszben leírt válaszod, miszerint hétfőn lenne esedékes estig a művelet végrehajtása.
-
Aryon87
félisten
Vagyis akkor holnap bemegyek, elindítom az utalást, és hétfőn megkapják. Jó is lenne, mert 1 hely maradt a gépen, épphogy elcsíptem azt..
Mert nem mindegy, hogy géppel megyek és 1 óra alatt Erdélyben vagyok, vagy busszal, ami 8-9 óra.. Pláne hogy a jelenlegi foglalással +1k csak a többlet a 2 utazási forma közt oda-vissza (repülő 15k, busz 14k). Nagyi szülinapja Nov.21, meglepi lenne az érkezésemKöszi az infót.
Szerk: pont ezen a 24 órás irományon akadtam fennt és írtam, hátha tudtok valami okosságot e folyamat lehetőségéről
Az ügyfélszolgálatuk hívása meg nem épp pénztárcabarát megoldás, pláne hogy a robot is húzza az időt.. -
w333
félisten
A Xiaomi szerint őrült dolog 200 000 forintnál drágábban adni egy okostelefont
(#63080) Aryon87
Dehogy fog ... még Márciusig sem
Szerk.
S8 szerintetek mennyiért lehetne eladni reálisan ?
-
w333
félisten
-
w333
félisten
LOL ... az a gáz hogy drága telefon és ilyen apróságokon spóroltak !
Aztán lehet hogy valami frissítés rendbe teszi, tesztek egyre jobban húzzák le !
Szerk.
Szerintem jobban jártál hogy a Note 9 -t választottad és nem vártál a M20P -re
Habár a fene sem tudja ... kijelzőben és sebességben bitang a M20Pro ami mondjuk érdekes mert én a Médiában elég rózsaszínűnek láttam, de nem tartom kizártnak hogy valami demo telefon volt és nem a végleges változat !
-
w333
félisten
Hát nem is tudom ... Flickr -t szoktam nézni, nagyon tetszik a Mi8 képei !
Ami szuper jó hogy nem tömöríti durván a képeket !
Szerk.
De igazából kamerában már nincsenek akkora nagy különbségek a telefonok között, aki most jó kamerás telefont akar venni szvsz. P20 Pro -al jár a legjobban, Mate 20 Pro -hoz képest, szinte fél áron van
-
w333
félisten
Dehogy veszem magamra ... csak én mivel nem akarok évente telefont cserélni így nyilván a hibákat keresem benne hogy miben rossz és együtt tudok vele élni vagy sem, mert számomra ez kompromisszum, mert maga a készülékház és méret még azt mondom hogy oké a Noch azért lehetne kisebb
Ami viszont pozitívum hogy próbáltam a fény felé fordítani a kijelzőt és kerestem a beépített ujjlenyomatolvasó helyét, szerencsére semmi sem látszik (de lehet napfényben igen, ez nem tudom nem volt akkora fény)
Külsőre nagyon bejön, színe is nagyon jó volt ez a Twilight, az Edge lekerekítés is !
Emui felhasználó felülete kicsit fura de biztosan testre szabható témákkal !
Vegyesek az érzések, meg kell várni a tapasztalatokat és Zack band tesztjét
A lényeg ... 2-3 évig megállja ez a telefon nálam a helyét ? attól félek hogy nem !
-
w333
félisten
Munkahelyen ... egymás mellett dolgozunk (szomszéd nincs)
Postás volt de ez a 2 csomag nem jött, csak 1 ami szintén nekem !
Mondom egész nap bent voltam és dolgoztam !
Szerk.
Ha nem jön meg holnap sem akkor megyek asztalt borogatni ... gáz ez az egész amit utánvétel rendelek és fizetek érte ott személyigazolványt kérnek, amit meg már előre kifizettem azt meg bárkinek odaadják ? úgy érzem hogy ez fordítva működik mint ahogyan kéne !
-
w333
félisten
Tiszta káosz az egész
Na kíváncsi vagyok holnap megkapom vagy kinek adták oda? ennyi erővel ne menjenek sehová adják oda bármelyik járókelőnek az utcán !
Egy biztos a melóhelyemre nem érkezett mert tudnék róla, egész nap bent voltam !
Szerk.
Volt ma a postás kaptam is csomagot csak nem ezt a kettőt amit vártam !
-
w333
félisten
Note 9 szerintem kb. Feb-Márc. nekünk S8 az inkább Ápr. - Máj.
(#62711) kali
Mate -ra én is kíváncsi leszek !
Jó az a Note 9 mondjuk kíváncsi vagyok meddig lesz meg !
Azért a Huawei pörgősebb, olyan mint egy szifon minden azonnal történik, mondjuk a Xiaomi is ilyen csak Sammunál vannak még ezek a Tácsziz dejávük !
-
"Facebook nélkül nincs élet"
Ezt cáfolom. Bár nekem is van FB-m, de idén jó ha 3x beléptem, olyankor képes vagyok 3 percet is eltölteni ott egyhuzamban, de kilépéskor mindig fel is függesztem a fiókomat. Posztolni sosem posztoltam még semmit, nem is like-oltam, de amúgy köszönöm szépen, még megvagyok.
-
w333
félisten
Akkor passz ... de azért szépen jönnek fel ők is !
-
Aryon87
félisten
Most még jó. nekem is a Note8 eleinte 6-7 órás SoTokat adott. Aztán szép lassan lement 4 órásra pedig nem változott semmit a felhasználói szokásom 1 hónap alatt és újabb alkalmazásaim se lettek..
W333: úgy 2 hete csinálja ezt időnként. Olyan mintha azt hinné inaktivitás van az oldalon.. Pedig a folyamatos játszás aktív, tehát vált a következő számra.
Jó tudni, akkor lehet benézek oda esetleg holnap. Úgyis akarok menni a bikás parkhoz fotózni, és akkor majd megejthetek arrafele is egy útat.Szerk 2: őszintén szólva a mate sem több SoT-ban. vagy erősek a felhasználási szokások, de az 5 órát épphogy súrolja. Tény, nálam nonstop 4G van, ez is közrejátszik. De közel 1.5 napot simán elmegy így is.
-
w333
félisten
Azok a speckó gyári alkalmazások szuper jók de tényleg !
Amit nem használok az törlöm vagy kikapcsolom !
Amúgy Mediában néztem a Mi8 -t a 6GB/RAM -ból 4GB volt a szabad !
Szerk.
Az a baj hogy tavasszal lejár a hűségem, oké hogy most megveszem a Mi8 -t de tavasszal pezsegni fogok hogy az S10 hűűű de brutál stb. illetve ha megint aláírok 2 év hűséget akkor nekem egy olyan telefon kell mint az S8 ami 2 évig lazán kiszolgál, évente nem akarok telefont cserélni mert semmi értelmét nem látom !
De ha semmi jó nem lesz tavasszal vagy értelmetlenül túlárazott akkor a Mi8 lesz !
Na ezért írtam azt hogy várok még, akár a Huawei is benne lehet a pakliban !
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Na majd kíváncsi vagyok a véleményedre !
Note 9 méretét még én is megtudnám szokni ... kicsivel nagyobb az RN5 -től !
Tetszik hogy 8.8mm vastag, így biztos hogy nem hajlik zsebben !
-
w333
félisten
Kijelzőben és akkuban jobb lesz ... ez szinte borítékolható !
Egy valamit nagyon tud a Samu : gyönyörű kijelzőt gyártani ez biztos !
Szerk.
Mi8 -t szeretném már mielőbb élőben látni, annak is Samu gyártja a kijelzőt ? mert ha igen akkor + egy piros pont nekik és egyre közelebb kerülök hozzá !
-
Aryon87
félisten
Max videoban lesz jobb es a tol extrai. Ki is fujt a dolog sztem
VJ: teny, hogy ugyanabban a temakategoriakban mozgok, de ha egyszer ez az erossegem(?)
Akoos: passz, megprobalnek odafigyelni hogy mi a rossz. Egyelore a kompozicion kell javitanom, meg uj temakoroket megismerni.
Seth: pedig sztem lehetne tobb hangsulyt is a szakmaisagra helyezni. Bar mar a fotos topik, es a face fotos csoport is elk..vult.. vagy en akarok tul sokat?
-
Aryon87
félisten
Valami egyeni csomag lesz. 10gb net van, ami elfogyott. Havi 5500ft. Ennvalaminegyeni cucc. Csak mobilinternet van beallitva, ez 10gb. Beszed, sms 0.
Emelle kellene meg legalabb 2gb...1gb netet akar ajanlani, de 1500/nap..
Telenor hasonlo temaban egyszeri alkalomra, 30 napra ad 1.5gb 1800-ert...
-
w333
félisten
Szerintem pedig az S9 pénzkidobás ... nagyon sokszor összehasonlítottam az S8 -al és ugyan az de tényleg mindenben, még sebességben is talán 1-2 tizedmásodperccel gyorsabb az S9 , kamerában szerintem visszafejlődés történt én az S9 képeit fátyolosnak látom míg az S8 sokkal élesebb és szebb !
Kinézet, akku, kijelző, stb. megint csak ugyan az ... szvsz. ez van, majd az S10 !
Szóval én várnék még, idén még semmi nagy durranás nem történt sajnos !
-
akooos
veterán
Ezek közül csak az érintéses fizetés amit használok, arról meg is feledkeztem. Macbookra könnyű átjátszani az iphoneról bármit, tv-re pedig régimódian pendrive segítségével juttatok bármit, zenélés bt-n keresztül megy simán. Nem tudom, hogy mennyire tetszene hosszú távon csak ios-t használni, de a zártsága még mindig furi nekem, hiába nem romolgatok annyit már droidon sem, mint régen a htc hd2-t vagy az lg g2-t
-
akooos
veterán
Sokszor sokan túlzásba esnek / esünk, de vannak olyanok akik személyes inzultusnak veszik, hogy nem kapnak ezer facebook lájkot a képeikre, itt a ph-n... Aryon ennek a fő úttörője, légyen bármi az aktuális telefonja. Olyan, mint régen w333 volt. Amíg Nexus 4 volt neki az volt a legjobb, amíg G2, addig az, amíg i6, addig az és így tovább és így tovább. Na Aryon barátunk ezt ezerszeresen eltúlozva tolja, aztán amikor már többen "fordulnak ellene", akkor bedobja, hogy ja ő csak viccelődött, mert ott a smiley. De most is az utolsó pár kommentjét elég elolvasni a fotósban.... Az se nem objektív, se nem fair.
Na mindegy, én továbbra is viszem majd a szar Note 8 képeket, nem azért csinálom, hogy elaléljon tőle a fél topik, aztán utána megsértődve lelepjek, mert nincs rá komment
Márk, a legtöbb fotós a képet nem a pixelek alapján értékeli. Vannak olyan emberek, akik a kaputelefonnal is győztes képet tudnának csinálni, de vannak olyanok is, akik semmivel nem tudnak ertekelheto kompozíciót csinálni különböző gyerekhibak miatt.
Viszont ebben a fórumban a minőség az elsődleges szempont, egy 55"-os 4k tv-n nagyítva lehet, hogy feltűnik az 1 milla pixel hiánya -
Drakmusz
addikt
Talán a Huawei tulajoknak kicsit nyugodtabban kellene hozzáállni a kérdéshez.....
Nem igazán értem,hogy miért nem lehet az ilyen dolgokat objektíven véleményezni.Nincsen tökéletes fotós telefon,a jelenlegi különbségek minimálisak.
Olyan emberek osztják az észt,akiktől még egy darab értékelhető képet sem láttam.....
Bemagoljuk a DxOMark listát,meg a technikai paramétereket,oszt jól van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Steam Deck
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Android játékok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged