- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Na akkor sok porszivattyúzást vele!
nálunk is hetente szívunk, de most csúsztatom, mert festek. Az meg porolással jár majd itt-ott. Arra viszont van egy bauhaus-os porzsákos száraz- nedves, amivel kocsit is takarítok.
VJ
Jó a cucc bezony!De legyen egy kis teló is: nagyon bejött ez a P30! 2 napja nem töltöttem és még van benne 23%(sot 3 óra). A kamerájával meg vagyok elégedve. Tegnap este a gyerekszobában próbálkoztam és a huawei az éjszakai módot nagyon megcsinálta. Polc, rajta egy óra, egy lámpa és még pár cucc, ezzel a móddal a lámpa sem égett ki és el tudtam olvasni az egyik készüléken a feliratot is simán. A zoom meg jól jött, voltunk olyan helyen, ahol tényleg hasznos volt. És nem 5-15 sec egy hívás indítása(ez idegelt ki legjobban az S8+-ban), laggal sem találkoztam még igazából.
-
-
mentic18
aktív tag
Nekünk is samsung van igaz oorzsák nélküli. 26 ezer magyar lejbe került jól dolgozik és a tartálya is egész nagy. Elvileg lehet rajta állítani a nyomatékot de mégse. Halkabb mint az elektrolux volt és teleszkopos a rendszer.
Kakas nem lehet eltekerni a gombot. Vagyis ellehet de utána se lehet állítani. De jó hogy promózzuk. Nem forintba került hanem lejbe. -
Quqesz
nagyúr
Na ha valamiből érdemes Samsungot venni, az a poszívó, méghozzá a porzsák nélküli. 2 is van, az egyik motorja tele van gipszporral és még mindég megy, a mésik még jobb. Egyre vigyázz: ha távos a fogója, akkor szeret eldölni és szeret szét is törni a fogófej része. Nekem már egyszer cserélve volt, és a második is hamarosan cserés lesz. Ráadásul az első tervezési hibás volt.....
-
törölt tag
-
aprokaroka87
nagyúr
Most egy ismerősnél jártunk úgy hogy facebook fiokot akartunk neki regisztrálni telefonszámmal, és a tabletjében levő telefonszámhoz már tartozott facebook fiók, a telefonszáma kb 7 napja van meg.
Viszont ilyenkor már az necces hogy egy telefonszámhoz köthetően megtalálható facebook profil, úgy hogy lehet hogy nem is publikus a telefonszáma a facebookon.
-
Quqesz
nagyúr
Ezt nem is vitatom, hogy a samu videóban jobb, talán a különbség szűkült. De én mivel nem videózok sokat, ha zavar és kell a samu minőség előveszem a fiókból az S8+-t és hajrá....de még tesztelem a P30-at is, aztán lehet javítanak is rajta(H8 javult, volt is mit). G4 is jó volt videóban.
-
Quqesz
nagyúr
Olyan nagy baj nincsen vele, mert sztem a 17mbps simán vinné, csak jól kellene megírni a szoftvert(ha a honor 8ban sikerült, itt is lehet). Amúgy amit felvettem az is rendben van, csak még én is össze vissza állítgattam mindent....4k tv-n visszanézve nem rossz a samuhoz képest.
-
törölt tag
Navigációs gombokra is gondolok, azok elég könnyen beégnek. Nekem a Hay Day nevű játékban található kis gombok égtek be, pedig 1 órát játszottam vele körülbelül. Ráadásul nem is regenerálódott. Oké, most már szervizelik, de egyrészt a szervizelés többnyire körülményes; másrészt meg 2 év garancia ha letelik, és beég, akkor vagy használja úgy a user, vagy megy a fiók mélyére, esetleg apróra.
A felsorolást röviden foglaltam csak össze, ami számomra nagyobb különbség.
A felbontás viszont az XR esetében valóban szégyen, mármint azért az árért, amit elkérnek érte.VJ: Csak egy dolgot nem említettél, a rendszert. Nem mindegy, hogy iOS vagy Android & OneUI.
-
vodrosjozsi
addikt
Enyhe elvakultságot érzek ifjú padawan. Meg egy kis mélyről jövő sötétséget
Nekem a legújabb széria nem jött be, valahogy úgy érzem, hogy ezeket a filmeket bűn volt létrehozni. Nem zsigerből utálom őket csak vegyítve van valami ami a régi filmekből származik meg az új rendezői felfogás ami szerint nincs sötét meg világos oldal. Gecc, ezt azé ne. -
vodrosjozsi
addikt
Most eltűnődtem, hogy valakinek tetszett az az izé
minden egyes star wars film előtt 1 évvel fikázom h ez szar lesz, pár hónappal előtte várom és bízom benne, hogy jó lesz, filmre úgy ülök be, hogy asztakrva dejó lesz és úgy jövök ki, hogy megint át lettem bacva. Persze a 7. filmtől kezdve érzem ezt, az előtte levőket imádom.
-
törölt tag
Tudom, sajnos erre megy ki náluk a játék. Ezért nincs jutalék.
Csak azért nem megyek át előfizetésesbe, mert 3500-as feltöltéssel 2 hónapig elvagyok.
Tehát nem érné meg nekem.
1 GB mobilnet 1,5 hónapig elég volt, telefonálni meg VOIP-on szoktam, ha hosszabb időről van szó. -
Quqesz
nagyúr
Láttam. Azt is megértem miért csinálják, ha még vevő szempontjából xar is. Mi is csináltunk ilyet a cégünkel......
Ej de nehéz új telót választani....legyen benne nagy aksi, ha lehet amoled, ois, normális fotókat/videókat lőjjön, legyen szmút, ne legyen baromi drága, legyen kicsit egyedibb.....van pár jelöltem, de mind1ik valamin elbukik....
Eddig mix3, honor v20, mate 20, p30, mi9 van befutóban..kíváncsi leszek voda mennyiért dobja ki a p30-at. A samuX jól nyitott, remélem ez is..... -
Aryon87
félisten
Szép hely Tata, 2 év alatt vagy 6x voltam már ott ha nem többször, és mindig visszatérek. Kellemes kikapcsolódásra alkalmas, az Öreg-tó-tól nem messze van egy kisebb, mellette ot az angolkert romos, parkos területe is.
A vártól nem messze van egy kis kajálda és fagyizó, az is jó hely. Asszem a fagyizó neve Pelikán. -
w333
félisten
Persze biztosan ilyen eset is van, de normálisan beállítva mindent nem fogyaszt !
Tegnap este volt fent barátom ő az aki nemrég vásárolt egy S8+ -t a telekomtól mert lejárt a hűsége, nekem is volt S8 na de az a telefon hogy mennyire akadozott az botrány, utoljára ilyet nem is emlékszem mikor láttam, bármit csináltál vele 2-3 másodperces várakozás volt aztán nyögvenyelősen akadozva elindult, azt is hozzá kell tenni hogy szinte semmi nincs beállítva, semmi felesleges alkalmazás nincs letiltva, minden funkció be van kapcsolva Edge panel stb. és egy káosz az egész összevissza itt-ott alkalmazások ... na de ilyen is van !
Szóval ő a rendezett rendszer és minimalista felhasználó pontos ellentéte !
-
akooos
veterán
-
w333
félisten
Hát akkor tényleg Apple lesz
kérdés mikor jön ez az új frekvencia?
Android fronton most annyira nem látom semmiben a hosszútávú lehetőséget !
Lányomnak iPhone XR van és brutál jó kis telefon az
(#66164) kali
Na akkor az 5G -ig valahogy csak kiböjtöljük, én már nem akarok évente váltani, mert számomra felesleges pénzkidobás és kevés a fejlődés
-
w333
félisten
Jah értem az más ... azt gondoltam ő is előfizetéses
Erre a 4G témára csak lesz valami frissítés vagy megoldás !
Nekem nagyon bejött ez a Xiaomi féle heti frissítés minden pénteken várjuk mint a mikulást és mindig kapunk valami kis finomságot, ez nagyon jó dolog
Más gyártóknál meg mintha a harapófogóval kellene kihúzni olyan ritkán jönnek a frissítések, arról nem is beszélve hogy sajnos ugye szinte 0 újdonsággal
Szerk.
S10 családot fogtam szombaton, na annyira megfogott hogy csak most jutott eszembe, szerintem kb. ugyan az mint az S9 csak kicsit más dizájn !
-
-
törölt tag
Vodafone-os még nem voltam, épp lefedettségi okokból.
Most Telenor fullos, Telekom 3/5. Mobilnet sebessége változó, 30/10 néha megvan Telekomon, Telenorost 1000 éve nem használom, de majd lehet mérek azzal is.
Itt is ugyanígy van, környező falukban csak ez a két szolgáltató van.
Viszont ezt kompenzálja a nagyszerű optikai net.
-
Quqesz
nagyúr
Pedig én vártam. Most itt agyalok melyik teló tetszik és melyikre cserélnék, de nincs ötletem. Talán az új Sony-k, de tuti drágák lesznek....nincsen olyan telefon, ami bevágna a wow faktort, max a samu fold....de ennyit nem akarok adni telóért(már ha egyáltalán lehet kapni itthon majd)
Tényleg az egyetlen igazi váltás egy szifon lenne, de azt meg nem akarok.... -
Quqesz
nagyúr
Ezt most cáfolom! Átolvastam a gsmarena tesztjeit mi8/mix3/poco tekintetében és lehet a 4k nem olyan jó, mint a samué, de nagyon dícsérik az 1080 felvételeket. Írják is, hogy nem hanyagolják el a sima fhd felbontást, amit neves gyártók már leszarnak. Azt se felejtsük még mindég rengetegen nem 4k-ban vesznek fel videót.....
Amúgy grat a keverőpultért!
S10-el egy bajom, hogy nem tud annyival többet, mint egy fele annyiba kerülő telefon.
Leslien
A véred mi?!?!....
-
w333
félisten
Persze kérdés hogy kinek mire van igénye ... én pl. nagyon ritkán készítek videót ha azt mondom hogy évente talán 1-2 videó akkor sokat mondtam, fényképezés az más az inkább olyan hobbiféleség
Az újdonságokat pedig mindenki döntse el saját maga hogy használja e vagy sem, pl. nekem ez a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó inkább hátrány lenne mint előny, főleg hogy sok helyen íjrák hogy esős napfényben azért látszik hogy van valami a kijelző alatt, illetve ugye + meghibásodási lehetőség !
Arcfelismerés szerintem még mindig a talán legjobb megoldás ami létezik, én az ujjlenyomatolvasót sem használom nekem kissé macerás a használata !
(#66009) akooos
Nehogy félreérts én megértem hogy az S10+ -t választottad én is ilyen voltam minden évben azonnal rendeltem meg az aktuális csúcsmodellt, csak manapság már kissé lelankadt a lelkesedésem így annyira már nem hoz lázba remélem ez így is marad mert rengeteget buktam az évek során !
Aztán ki tudja, lehet jön egy olyan telefon majd valamikor amire azt mondom hogy "ezt most azonnal akarom" de amire használom a telefonjaimat arra pl. a Redmi Note 5 is maximálisan elég lenne csak azért jobb kézben tartani egy csúcsmodellt, jobb anyaghasználat, jobb kamera, szebb kijelző és gyorsabb sebesség
-
w333
félisten
Pontosan !
De az új technológiát meg kell fizetni
Kamerában kenterbe veri az biztos, S10 -re Gcam is felejtős !
Szerk.
Pró módra leszek kíváncsi, vajon még mindig kamu 10 másodperc a záridő és ugyan úgy tompák a képek mint S8 és S9 esetében ?
Szerk.2
Vicc ide vagy oda de sajnos tényleg itt tartunk ... nem tudtok olyan indokot mondani hogy miért kerül az S10 pl. 3X annyiba ? mert új és Samsung a márkanév ?
Szerk.3
Szerencsére én már kezdek erről a telefon őrületről leszokni, mert ez tényleg nagyon sok pénzt kivesz az ember zsebéből, szvsz. 2-3 évente bőven elég váltani mivel nagyon lelassult a fejlődés és évről évre egyre kevesebbet kapunk ... S10 -t az új dizájn (kijelzőbe épített kamera) miatt lesz kelendő, különben szinte ugyan az mint az S8 és S9, mondjuk nekem ez az előlapi kamera megoldás nem tetszik !
-
mSchumi87
senior tag
Ez igaz de megse az a nagy ujdonsag
de majd csak kifogynak ezekbol a csiszolgatasakbol es durrantanak valami nagyon uj dolgot. Erre azt lehet mondani hogy jonnek a hajlithato telefonok mint nagy ujdonsag de ez is olyan feleslegesnek tunik nekem a tabletek laptopok mellet. Egy hasznuk van hogy nem ket keszuleket kell hordozni magaddal hanem egyet.Na mind1 ez csak egy kis hianyerzet gondolat volt tolem
-
Quqesz
nagyúr
-
akooos
veterán
Majd rendes körülmények között készült képet néznék meg, mondjuk amit én csinálok
Nem a MM-os képek alapján kell szerintem véleményt nyilvánítani. Másrészt a szintén Aryon által készített SES-es képeknél nem volt ilyen szar az s10. Elvileg március 8-11 körül kapom meg, majd csinálok rendes Note 8 összehasonlítást és sima képeket is.
-
Quqesz
nagyúr
Sajnos azt mondom elvárható lenne a 4000mAh. De még mindég elég ritka. S8+-ban is kisebb van jóval és még a most kidobott teleronokban sem lesz domináns. Pont ezért lett tegnap a poco, mert sd845 és 4000mAh, 6/128gb tárhely, normális kamera. Ennyi elég a zasszonynak, főleg ennyiért. A többit lexarja.
-
törölt tag
így van. Nagyon sokrétű dologból áll össze egy újabb készülékre váltás, hogy megéri, nem éri meg...
Van olyan felhasználó, akinek a mai napig elég egy 4-5 évvel ezelőtt kiadott telefon, mert nem használja ki a töredékét sem. A másik véglet, ahol alig várják, hogy jöjjön az újabb, mert a legkisebb teljesítménybeli növekedést is ki akarják használni. Ezek jellemzően a játékosok. És ott sem a grafikus gyorsítás a mérvadó, hanem a pályák töltési ideje.
Konkrét példa a CSR Racing 2. Azok a játékosok jutnak előnyhöz, akiknek gyorsabban betölti a telefonja az adott futamot. Ha két ilyen gyors telefonú játékos játszik online, azzal rengeteg időt spórolnak, az adott RP eléréséhez. Kíváncsiságból én is csináltam egy nem hivatalos összehasonlítást, 15 regular futam esetén egy Sony XZ, és egy XZ2C között már több, mint két perc volt a különbség.
A gyors rendszerre van igény a hardcore mobil játékosok körében, akárcsak a PC-n. Pont ugyanazt az utat járja végig a mobiltelefon is, mint egy-másfél évtizede a számítógép. -
törölt tag
Én azért szeretem a tabletet, mert könnyebb, mint egy laptop, és ugyanúgy tudok vele böngészni, egy-két fotót szerkeszteni, sorozatot nézni, nyomtatni.
Persze kinek mi.Eredetileg iPad-et akartam, de az nem támogatja az egeret, ami meg fontos lett volna a számomra. Ja, és árban is van nagy különbség.
-
nrg_52
addikt
Uzletuk nemreg nyilt az igaz, hogy egy, de hivatalos viszonteladok evek ota vannak. Szerintem samut sem kizarolag samu storban vesznek az emberek. Hivatalos magyarorszagi markaszerviz is a wayteq szemelyeben, ami nem hinnem, hogy rosszabb lenne barmiben, mint a hires/hirhedt telemax. Peldanak okaert megveszed eustore-nal, es itthon szervizelik, melyik samu vagy huvely tudja ezt kulfoldi webshopbol torteno vasarlasnal? Mondom mindezt elegedett Honor tulajdonoskent.
-
törölt tag
Szerintem bevállalom majd, mert az iPhone-októl a zártság és az akku miatt félek nagyon, na ott biztos a tervezett elavulás. Samsungom meg már régen volt, kéne valami változatosság.
Nem töltöm kíméletesen, minden éjjel fenn van a teló, vagy kis adagokban is kapja a töltést, épp ezért félek az iPhone-októl, mert pár ciklus után jelentősen gyengül az akksi. Az pedig nagy xar lenne, ha 30-50%-on fogná magát, és kikapcsolna.
Na meg ez már igen jó cucc lesz, gépet is teljes mértékben kiváltja, tablet meg mindig ott van, ha nagy képernyő kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Medence topik
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged